HE

KÄMPIG MÅNDAG

Skrivet av Emelie Svenlin 29.01.2018 | 0 Kommentarer

Idag är det måndag igen, och jag är på jobb. Har håltimme för tillfället och har precis förberett klart inför de två lektionerna jag har kvar för dagen. Jag är så otroligt trött, alltså helt sjukt. Känns som om ögonen knappt hålls öppna. Usch. Ont i halsen igen har jag också. Härliga tider, monday at its best. Nej. Verkligen inte. 

Igår tävlade jag i landsskapsstafetten i Nykarleby, och det gick faktiskt rätt bra. Jag hade andra sträckan i lag två, fem kilometer klassisk stil. Jag bestämde mig för att köra med skateskidor och parstaka loppet, och det gick bättre än jag trodde. Med tanke på att jag precis avslutat en antibiotikakur och börjat träna i torsdags var det riktigt lyckat. Lite trög var jag, och andningen fungerade inte alltför bra, men jag hade absolut inte förväntat mig nåt topplopp heller!
Efter prisutdelning och allt sånt åkte vi hem, röstade i presidentvalet, samt åt middag. Jag och mamma kollade nyaste avsnitten av Gåsmamman och Bron också. Myspys. 

CAD9D08C 5A88 4207 A972 1A036812483CFoto: Ellinor Sundqvist

Lördagen gick åt till två superlätta träningar, grunduthållighet på skidor cirka fyrtiofem minuter per gång. Löjligt kort och så, men vi bestämde att jag ska ta det försiktigt med träningen nu efter kuren. 

I fredags efter jobbet åkte jag, Fanny och Elin iväg till Vasa, där vi mötte upp Sanna, Ronja, Amanda och Becca på Fondis. Där åt vi en god middag och catchade upp, gick igenom lite vad som hänt sedan senast, liksom. Efter det gick vi hem till Beccas, där vi lyxigt fick efterrätt och kaffe, hur mysigt? Jag började också längta nåt otroligt till egen lägenhet då vi var där hos henne!! Åh, jag vill ju ha det nununu!! Supertrevlig kväll var det i alla fall, as always. 

Det är ungefär det som hänt sedan senast. Idag har jag hållit en lektion, och har två kvar. Jag glömde mina papper till första lektionen, så det blev lite improvisering där, men så är det väl ibland. Snart ska jag gå rastvakt en stund, äta lunch och sedan hålla två kemilektioner. Efter jobbet ska jag ta det lugnt och troligen inte ens träna då jag håller på att bli sjuk igen. Hur typiskt är inte detta då? Blir så sur. Jaja, jag får väl kolla serier, förbereda inför resten av veckans lektioner och städa lite. Sån är planen för dagen. Nu ska jag bara kämpa mig igenom resten av jobbdagen, det känns väldigt tungt för tillfället, om jag ska vara helt ärlig. 

Bloggen11

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar