HE

KARANTÄN

Skrivet av Emelie Svenlin 22.03.2020 | 0 Kommentarer

Ojsan, som vanligt har det gått ett bra tag sedan jag senast kikade in här. Har ju hänt massa både i livet och världen, så då blir bloggen lätt bortglömd. Nu sitter jag i alla fall hemma i Kronoby, och har mer än gott om tid för ett blogginlägg. 

Eftersom jag ju rest in till Finland från Norge har jag och familjen suttit i karantän sedan jag kom hem. Jag satt först i karantän i Helsingfors, men när jag väl kom upp därifrån försatte jag såklart familjen i karantän också. Så kan det gå. Snart är karantäntiden över för vår del i alla fall! Vi börjar nog gå lite på varandra här snart, känns det som. Det är liksom inte helt vanligt att ALLA är hemma precis HELA TIDEN och gör ALLT tillsammans. Fem personer. Vi äter, tränar och umgås tillsammans. 24/7. Det blir lite mycket av det goda, men så är det.IMG 4122Vi tillbringar dagarna med att träna, spela spel, sjunga, göra challenges, rensa garderober och plugga. Jag har egentligen massa skoluppgifter att göra, men det är så svårt att få gjort dem här hemma? Jag skjuter upp och skjuter upp. Helt sjukt. Borde skärpa mej, men tänker att jag gör det i morgon. Fint:)) Bra där. Effektivt. Just nu jobbar jag i alla fall med en inlämningsuppgift som har deadline på tisdag. Datorn crashade igår, så allt med uppgiften försvann, då jag inte sparat den i Onedrive. Hade ändå bara jobbat med den i två veckor:) Jag grät floder. Jaja, nu är det nya tag och superspeed-mode för att bli klar till tisdag. Mission almost impossible.IMG 4163Ja, och just det. Lussan väntar kattungar, och vi tror hon kommer föda vilken dag som helst nu (pappa tror om en vecka, men jag tänker onsdag). Tänk det, KARANTÄNKATTUNGAR. MYS. Så länge jag inte behöver agera förlösare tänker jag att det endast är mysigt. Tihi. Dessa kattungar kommer behöva nya hem också. Hit me up sen om ni känner att en kattunge kunde passa in hos er <33

Det var ungefär det jag hade tänkt säga idag. Vi hoppas på att allt blir som vanligt snart igen såklart, det hade varit dröm. Tills dess får vi bara följa regler och restriktioner, tvätta händerna och socialisera oss på avstånd. Göra det bästa av situationen.
Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar