HE

Lägervecka i Solvalla: CHECK

Skrivet av Emelie Svenlin 13.07.2017 | 0 Kommentarer

Nu börjar lägret här i Solvalla lida mot sitt slut, och vi har bara en träning kvar på programmet. 

Idag på förmiddagen körde vi en tuff träning i slalombacken, och sen rullskidade vi på eftermiddagen. 

IMG 7301Dessa tjejer (plus Julia, som blev tvungen att åka hem) och Eric (tränare) är mina träningskompisar under lägret.

Gårdagen började med styrketest. Jag kände redan från början att jag var lite svag och matt, men tänkte inte desto mer på det. Efter knäböjtestet fick jag en plötslig spränghuvudvärk, alltså det kändes allvarligt som om huvudet skulle spränga, allt bara dunkade och det gjorde otroligt ont. Blev ju rädd typ. Usch. Efter att ha legat på golvet ett tag bredvid Jennie som råkat ut för exakt samma hemska huvudvärk, gick det så småningom över i illamående i stället, vilket fick mig att spy (ni bara tack för informationen). Jag gjorde ändå bänkpresstestet efter det, men sen började allt snurra och svartna, så skippade sista testet, som för övrigt är mitt favorittest... Jaja, hade huvudvärk resten av dagen, men nu är allt bra igen och det känns ju skönt! Eftermiddagsträningen gick lite trögt, men det var väl inte så konstigt, hehe. 

Gårkvällen spenderade jag med bästa Fanny och Jennie. Vi satt på bryggan i solen nere vid vattnet och åt glass och pratade om allt. Vi satt där flera timmar och bara diskuterade livet. Så otroligt skönt att prata ju! 

I morgon börjar träningen 8.45, och då vi tränat klart packar vi ihop och drar hemåt. Jag och Fanny åker hem med Jennie, så det blir nog en riktigt fin hemresa! 

Nu ska vi strax gå ner till de andra som sitter och stretchar och äter kvällsmål. Jag är såååå hungrig, och har bara en rutten banan kvar här, så ser verkligen fram emot kvällsmål nu! 

Ja, och grattis till alla som kommit in till utbildningar i grannlandet idag! Så kul ju!

Bloggen10

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar