HE

Landslagsläger & ny vecka

Skrivet av Emelie Svenlin 12.12.2016 | 0 Kommentarer

Nu är det redan tolfte december och ny vecka. Jag har precis kommit tillbaka till internatet efter en kort skoldag, och sitter som bäst i köket och dricker mammas hemgjorda glögg. Låter rätt bra, eller hur?

Innan jag skriver vidare på detta inlägg ska jag tacka Daniela för att jag och min blogg fått vara med i hennes bloggjulkalender. Hon skrev så fint om mig och förgyllde min dag med sitt inlägg (HÄR kan ni läsa det), jag blev verkligen jätteglad! In och kika på hennes blogg hörni, den är en av bloggarna jag dagligen läser! 

Igår avslutades det sista landslagslägret efter en långlänk i kölden, och jag styrde kosan hemåt. Vi har haft sju läger med detta team, och jag tycker både tränarna och hela gruppen fungerat bra tillsammans. Jag har fått flera nya vänner, och lärt känna alla bättre. Jag har lärt mig mycket under detta år, både om mig själv och om träning. Finska har jag också tvingats prata, så det är något som verkligen utvecklats mycket för min del! Att få träna med de bästa i min ålder har också fört mig framåt i skidspåret, det är i alla fall vad jag hoppas på! Vi har hursomhelst en superlyckad lägersäsong bakom oss och kan nu peppa och pusha varandra till att prestera vårt allra bästa under säsongens kommande tävlingar både som konkurrenter och lagkamrater. Jag är stolt och lycklig över att jag fått ta del av dessa läger och vara med i denna grupp, det har gett mig mycket. 

Susanna Heiskan ottama ryhmakuva omaan kayttoonBilden är fotograferad av Susanna Heiska

Jag har ju varit förkyld rätt länge, och har fortfarande lite hosta som inte vill ge sig. Under lägret tränade jag i princip som vanligt, bara att den allra tuffaste träningen gjordes med lite mindre belastning för min del. Träningarna på lägret gick överlag riktigt bra. 

Denna vecka börjar jag med en vilodag. Det känns skönt, för då hinner jag (eller det är i alla fall vad jag tror, hehe) fixa undan en massa annat. Ska packa upp, göra en massa biologiuppgifter, läsa tyska, fota lite nya inköp (fick hem tre paket med grejer jag beställt, alltså bästa ju!) och sen hade jag tänkt hinna ta det lite lugnt också. Är helt besatt av en serie, Blindspot (tipstips!!), så nåt avsnitt av det hade jag också tänkt kolla. Den serien fastnade jag för redan efter ett avsnitt, alltså sååååå spännande!!

I morgon börjar jag dagen med morgonträning på skidor. Har en lugn GU-träning med lite pursuitinslag på schemat. En av tävlingarna i veckoslutet är nämligen pursuit, alltså först klassisk åkning, skidbyte och sen skate. Jag har aldrig skidat en sån tävling förut, och testade pursuitskorna för första gången för bara en vecka sedan. Känner att skidbytedelen är något jag behöver träna lite på, då det blir rätt stressigt och kaotiskt i det skedet av loppet. 

Nu ska jag ta tag i röran, a.k.a. mitt rum, så jag får något gjort. Ha en bra fortsättning på dagen! 

Bloggen3

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar