HE

Läsledigt

Skrivet av Emelie Svenlin 22.02.2017 | 0 Kommentarer

Att ha läsledigt är verkligen way better än jag hade föreställt mig. Man hinner med så mycket varje dag, och behöver inte stressa över något alls. Såååå skönt! Att få planera dagen precis som jag vill är också något jag trivs med, men vem gör nu inte det? Lyx.

Idag körde jag lillasyster till skolan till nio och pluggade sen fram till lunch, åt mat tillsammans med Fanny och fortsatte läsandet fram till nu. Ligger före mitt lässchema, så känner mig faktiskt rätt lugn. Den känslan har jag nog inte haft på ett bra tag, om man säger så! 
Kring halv fyra (hade redan skrivit "efter skolan" men kom på att jag ju inte går i skola för tillfället, haha) ska jag göra en skidträning tillsammans med Antta, och sen senare på kvällen ska vi lira lite fotboll. Har inte rört en fotboll på många månader, så det ska bli riktigt skoj. Tror jag har glömt hur man gör, men kanske jag lär mig igen haha. 

IMG 5303

Igår på kvällen, efter en dag full av pluggande, åkte jag till Vasa med Antta, Hannes och Valtteri. Vi åt en god middag på Amarillo, som en Valentine's date, fast i efterskott. Hade ju rätt fullt upp förra veckan på vändagen, så vår dejt blev framflyttad. Det gick fint så också! Vi hade en supertrevlig kväll där, men vad annat kan man förvänta sig, liksom? God mat och roligt sällskap, då kan det inte bli annat än bra!

FullSizeRender 8

Resten av veckan kommer nog fortsätta ungefär på samma sätt som hittills. Dagarna spenderas med näsan i biologiböckerna och kvällarna med mina fina vänner och pojkvän. Sen blir det lite träning däremellan och mat lite då och då. Chill liv faktiskt.

I morgon kväll ska jag en sväng till Nykarleby med syster för att skida en stafett där, och på fredag bär det av hemåt för då får vi sportlov. Kommer ju kännas typ likadant som nu, då jag ändå inte är i skolan, haha. Aja, på sportlovet har jag bland annat en tripp med skidtjejerna till Lahtis inbokad. Vi ska åka dit för att kolla VM, ska bli superkul!! 

Bloggen

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar