HE

LILLELÖRDAG

Skrivet av Emelie Svenlin 06.02.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Onsdag och jag sitter hemma i köket vid datorn. Fanny är iväg på nån grej, så lägenheten är rätt tyst, bortsett från en podd jag halvlyssnar på. Bredvid mig har jag ett berg av böcker och uppgifter, och på andra sidan står en kopp med varmt vatten, ingefära, honung och citron, samt en ingefärashot och hostmedicin. Den meningen tycker jag beskriver min vardag rätt precist just nu. Jag jobbar på, hostar fortfarande, drunknar i skoluppgifter, men trivs ändå? 

IMG 3823

Idag hade jag egentligen tänkt gå på ett föredrag som polisen och en advokatfirma skulle hålla klockan tio, men på grund av sjukt besvärlig hosta sov jag väldigt lite inatt, så jag passade på att bara ta det lugnt innan dagens kurstimmar (då jag skriver "kurs" menar jag seminarium, gruppundervisning, klassundervisning osv? Det råkar bara kallas kurs på jusen här). Kurstimmarna går alltid så snabbt förbi, då det alltid diskuteras så mycket om allt. Vår kursprofessor är superduktig också, vilket ju är väldigt positivt!

Ikväll ska jag bara dricka massa varm saft, ingefära, honung och grejer, samt skriva en inlämningsuppgift som ska in på fredag, förbereda mig inför morgondagens kollokviemöte (studiecirkel, typ?), samt plugga Exphil (filosofi). Har hur mycket som helst att göra, men kände att jag ville kika in här ändå! Mysigt va?

IMG 3822

Nu ska jag först av allt laga middag, och sedan sätta mig ner med näsan i böckerna, där jag ska spendera resten av denna onsdagkväll. 

Morgondagen börjar klockan tolv med föredrag hos regeringsadvokaten, och efter det ska jag, som nämnt, på kollokviemöte. Klockan fyra ska jag hämta ett pris jag vann i lotteri (haha, wohoo) på en föreningslunch förra veckan, och kvällen spenderas med Exphil och lite uppgiftsskrivning. 

Ha en fin kväll <3

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar