HE

LIVET > BLOGGEN

Skrivet av Emelie Svenlin 11.02.2020 | 1 Kommentarer

Jag kollade precis att senast jag skrev här var två dagar efter min födelsedag, alltså tjugosjätte januari. Det är över två veckor sedan. Dessa två veckor som gått har varit fullspäckade, lugnt sagt. Skolan har kickat igång på riktigt, och jag spenderar nuförtiden timmar på läsesalen och i kursrummen. 

Denna vecka började med ledig dag, så jag och Fanny drog till Holmenkollen för att skida lite på förmiddagen. All natursnö har smält bort, så det enda som är kvar är ett smutsigt konstsnöspår :(( Efter träningen pluggade jag folkrätt, förberedde inför dagens lektioner, och gjorde ett crossfitpass på kvällen. 

E1BF9FD9 16F5 41A9 BD42 B1D2AE897B3EBilden är från en idyllisk länk förra veckan, då det till och med fanns natursnö </3 SÅ FINT

Idag började jag dagen med lektion mellan åtta och tio i rättsfilosofi (INTE min grej, fattar inget och allt är flum), och fortsatte sedan med folkrättstimme mellan tio och tolv. Jag lunchade, alltför länge som vanligt, med vänner, och nu har jag suttit i läsesalen i snart tre timmar. Känner att huvudet börjar vara klart för dagen, hjärnan är mos. Snart ska jag dra hem, tvätta, chilla, städa lite och sen träna. Blir löpning idag. 

Under dagarna (veckorna) som gått har jag varit massa i skolan, skidat, styrketränat, hängt med vänner (<3), ätit god mat (och mindre god), saknat familjen, varit på löplänkar, haft besök (<3), firat Inas födelsedag, planerat inför London, hängt med faddergruppen, dansat och sysslat med lite mer skolarbete. Fin recap ändå. Kort och koncist. Tror knappast jag har så många vettiga bilder heller, men ni ska få det jag har. IMG 35667BF3EACA 5534 4728 BD3C 2AA028B058AFResten av veckan kommer gå åt till skolarbete (imorgon och på torsdag förmiddag), skidning, styrketräning och lite löpning, brunch med Fanny imorgon, och sedan iväg på besök till Helsingfors från torsdag kväll till söndag <3! Helt perfekt vecka, med andra ord. Nu är de två jobbigaste dagarna snart förbi också. 

Ha en fortsatt fin vecka!! Pusshej

Bloggen11

Kommentarer

  • Mikaela 12/03/2020 9:20pm (14 månader sen)

    Var är bokstället/bokhållaren ifrån?☺️☺️ Har försökt hitta ett liknande men utan resultat..

    • Emelie Svenlin 22/03/2020 7:06pm (14 månader sen)

      Jag tror jag fått det på något besök hos en advokatfirma, så kan tyvärr inte hjälpa dig :/ Hoppas du hittar!

Skriv en kommentar