HE

LÖPTUR, PLUGG & TÅRAR

Skrivet av Emelie Svenlin 20.02.2019 | 1 Kommentarer

Onsdagen är här och jag har precis kommit tillbaka från en löptur ute i solskenet. Jag sprang runt genom St. Hanshaugen och bara njöt. Okej, hur hurtigt låter inte det då? Jag hostade dock en del, så blev tvungen att gå lite mellan varven, men det var verkligen SÅ SKÖNT att börja dagen på detta sätt <3 Men alltså, jag gillar inte ens att springa??? Tycker alltid det går skittungt, haha. Jaja, idag var det i alla fall nästan trevligt (notera: nästan). Vad händer med mig?? Tror bestämt det är en engångsföreteelse. 

50512DD4 6039 476C 9056 4F710A55BA12

Nu har jag duschat, satt igång en tvätt och sitter i köket och lyssnar på ett poddavsnitt av Svenska Mordhistorier, medan jag bloggar. Borde egentligen förbereda mig inför kurs, har några uppgifter att klura på, men jag tänker att jag ska hinna med det ändå. Kurstimmen börjar 14.15, och jag måste dra hemifrån lite innan två för att hinna ta bussen, så jag har ju i alla fall lite tid här. Eller ja, tror alltid jag har galet mycket tid och går ofta omkring i lägenheten och bara chillar, och plötsligt är klockan skitmycket och jag blir tvungen att yra runt de sista femton minuterna innan jag ska dra. Haha, stabilt. 

AfterlightImage 1

Idag ska jag i alla fall till skolan 14.15-16, och innan det äta lunch, förbereda mig och läsa lite filosofi. Efter kurs ska jag hem, läsa ett kapitel kjøpsrett och förbereda inför morgondagens möte med kollokviegruppen. Senare ikväll tror jag jag och några vänner ska hitta på nåt mysigt. Vi har inte träffats sedan förra veckan, så det ska bli supertrevligt <3

Hittills denna vecka har jag spenderat en del tid på skolan, gjort ett gympass, pluggat, veckohandlat (det är ett projekt i sig, haha), gjort en skidtur med Fanny, pluggat lite till och gått på danstimme. Det är i stort sett det som hänt sedan söndag, då jag senast skrev. 

AfterlightImage2

Ja, sedan har jag också fulgråtit i telefon då jag pratade med pappa. Bra där. Jaja, det gällde tävlingarna inkommande veckoslut. Jag har ju hostat i nästan en månad nu, och inte kunnat träna normalt, som ni säkert förstår. Har dessutom sovit sjukt dåligt också, just på grund av hostan. Jag har ju innerst inne vetat om att jag inte borde tävla, och att man bara inte gör det då man är sjuk, men det kom, trots det, som ett slag i magen att höra. Alltid lika jobbigt att ta det beslutet. Vet att det är rätt val, och jag har gjort detta misstag alltför många gånger förr, men det är ändå så otroligt surt. Jaja, som pappa sa så är det ju inte hela världen, det kommer fler tävlingar. Men ja, det blir alltså en sväng hemhem istället från fredag till söndag <3<3<3 LÄNGTAR

Nu ska jag göra uppgifterna till kursen, och sedan ska jag äta lunch. Ha en fin fortsättning på veckan, kram <3

Bloggen11

Kommentarer

  • Mamman 20/02/2019 9:24pm (15 månader sen)

    Ska bli så kul att få hem dig <3

    • Emelie Svenlin 21/02/2019 2:15pm (15 månader sen)

      <3<3333

Skriv en kommentar