HE

LUGN LÖRDAG

Skrivet av Emelie Svenlin 20.01.2018 | 0 Kommentarer

Idag är det lördag, och jag har inte gjort nåt alls hittills faktiskt. Min hals har blivit mycket bättre sen jag påbörjade kuren, jag kan till och med äta nu!! Känns superskönt. Hoppas det går över snabbt nu. 

IMG 9642

Igår låg jag ändå i sängen och kollade serier hela dagen, tills Antta kom hem, då umgicks jag med henne i stället. Sen kom Ida hit och vi diskuterade allt mellan himmel och jord, catchade upp och hade det supermysigt! En liten åktur med musiken på högsta volym hann vi också med. Åh, det har jag saknat!! 

Nu har jag precis hämtat Alva från hennes träning, och ska nu bänka mig i soffan för att härifrån heja på mina vänner och konkurrenter som tävlar i Suomen Cup i Vörå idag. Jobbigt att inte själv få vara med och tävla, jag skulle ha startat i Åsarnas damlag i stafetten på 5 kilometer klassiskt, och det hade varit SÅ KUL. Jaja, såhär är det väl ibland... 

Ikväll ska jag äntligen träffa bästa Krombitjejerna på vår årliga ostbricka, och det ska bli så sjukt mysigt! Härligt att träffa alla igen, innan vi skiljs åt och åker iväg på äventyr. 

Bloggen10

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar