LUNCH O'CLOCK

onsdag 10 maj 2017 - 19:32 | 0 Kommentarer

Idag började jag i princip dagen med att köra iväg till Vasa med Fanny och Ronja, för att möta upp resten av gänget på en restaurang där. Vi åt en supergod lunch och satt och bara pratade i fyra timmar. Skulle kunna sitta och prata, om allt mellan himmel och jord, med dessa tjejer hur länge som helst! <3

IMG 6258

Så kul att träffa Amanda, Sanna och Becca igen, då det är ett tag sen sist! Vi hade i alla fall några riktigt mysiga lunchtimmar idag!

Efter den långa lunchen strosade vi runt lite på stan ett tag, kollade i några butiker och åkte sen hem till Kronoby igen.

Ikväll hade jag egentligen studentfotografering inbokad, men på grund av det osäkra vädret blev fotograferingen framflyttad i hopp om bättre väder. Lika bra så! Vill ju verkligen ha fina bilder, liksom. 

Imorgon ska jag fixa mina fransar, ska bli så skönt att göra dem lite fina igen! Hade också ett makeup-event inplanerat på kvällen, men det blev tyvärr inställt. Jaja, får hoppas på att det nya datumet passar in i mitt schema! (haha, låter som om jag är riktigt busy, men brukar missa de flesta event jag får möjlighet att gå på, så hade blivit sååååå glad om jag kunnat gå på detta!!)

Snart borde jag också kunna börja träna igen, min antibiotikakur tar faktiskt slut nu på fredag!! Yayy! Andra planer för veckan är skidåkaravslutning (eller vad man nu ska kalla det) hos Elin i Vasa på lördag, och sen morsdag på söndag. 

Ha en bra fortsättning på veckan, hörni!

Bloggen

Kategorier:

Allmänt

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.