HE

MÅNADSUPPDATERING

Skrivet av Emelie Svenlin 22.04.2020 | 0 Kommentarer

Det är alltså nästan en månad sedan jag senast skrev något här på bloggen. Flitig bloggare man är :-) Nu tänkte jag i alla fall kika in och berätta allt intressant som skett i hemmakarantänlivet den senaste månaden. Eller ja, är ju inte i karantän mer, men känns ändå typ som det då jag aldrig åker nånstans. 

Just nu sitter jag vid skrivbordet i mitt rum. Här har jag spenderat en hel del tid de senaste dagarna, då jag började plugga till examen på riktigt för en vecka sedan. Jag har examen i rättsfilosofi den trettonde maj, och i JUS2111 tjugosjätte maj. Bägge är hemmaexamen, vilket ju såklart är ovant. Blir spännande att se hurdana uppgifter vi får. De kommer i alla fall bara bedömas med godkänt och icke godkänt, och det känns ju rätt bra under dessa omständigheter. Jag har dock problem med att hålla koncentrationen i schack då jag pluggar hemma. Det händer så mycket i huset när alla är hemma, och det är så mycket som distraherar, till skillnad från hur det är när man sitter i läsesalen på Juridica. Det är ju så för alla förstås, det ska man komma ihåg. 

Under månaden som gått har jag tränat en del, mest löpning. Har också sparkat lite fotboll, styrketränat och skidat. Hemma har vi dessutom kört LesMills-pass tillsammans, såsom Body attack, Body combat, Sh'bam och HIIT. Saknar gruppassen på gymmet!! Jag har också jobbat lite med slöjdprojekt tillsammans med pappa hemma i garaget. Bra paus i läsandet och tränandet. Lite pianospelande och skissande har jag också hunnit med. 
IMG 4569Sedan Lussan fick sina kattungar har jag spenderat rätt mycket tid vid hennes korg. De är så mysiga, och nu har de öppnat ögonen!!! Sjukt söta. Gullisar <3 Nu har alla fyra hem också, och det känns väldigt skönt. 
IMG 4570Utöver detta har jag hängt med familjen och närmaste kretsen (hihi). Vi har spelat sällskapsspel, sett på serier och umgåtts väldigt mycket mer än vanligt. Sjukt hur mycket jag vill att allt bara ska bli som vanligt. Saknar caféhäng, uteserveringar och stroll på stan galet mycket. Saknar Oslo också! Behöver liksom en vardag, och behöver framförallt få känna mig fri och kunna åka dit jag vill. Unika tjejen, haha. 

I måndags fyllde pappa 50. Vi firade med uppvaktning på sängen, brunch, hemmaträning i solen på verandan och sedan hämtmat från Friend's ute vid Fäboda. Tror det blev rätt lyckat. Vi hade gjort en musikvideo till honom också, vilket jag tror uppskattades. Världens bästa pappa <3 
IMG 4571Nu ska jag läsa färdigt dagens kapitel av folkrätt, och sedan påbörja skrivandet av en inlämning. På eftermiddagen ska vi spela fotboll med familjen och ikväll blir det kanske lite jobb med pappa. Resten av den lediga tiden ska spenderas med näsan i folkrättsboken.

Ha en fortsatt fin vecka!

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar