HE

MÅNDAG OCH VECKANS PLANER

Skrivet av Emelie Svenlin 06.08.2018 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Ny vecka igen, tiden bara susar förbi. Nästan en vecka har gått (IGEN) sedan jag senast uppdaterade bloggen, och det känns som typ en dag sedan. Jaja, nu är jag här i alla fall. Idag har jag jobbat och nu har jag precis tränat, och sitter i skrivande stund vid skrivbordet uppe på mitt rum och lyssnar på musik, medan jag försöker samla tankarna och få ihop ett något så när genomtänkt blogginlägg. 

Veckoslutet bestod av jobb både fredag och lördag, en överraskningspicknick för Fanny vid Fäboda med Julia och Elin, träning, inflyttningsfest hos Anton och Benny i Vasa, samt pizzamys med Ida. Bästa Fanny fyllde 21 i fredags, så efter jobbet hämtade jag upp henne och så väntade världens mysigaste picknick vid Fäboda. Där satt vi då alla fyra i solnedgången och hade en perfekt fredagkväll. Älskar de tjejerna så sjukt mycket, och snart drar alla iväg. Fanny flyttar redan nu på lördag, ÅÅÅÅÅÅH. Kommer sakna henne fruktansvärt mycket. Det gör typ ont redan nu. Jaja, har i alla fall redan planerat in en resa till Oslo i september, vilket gör det hela i alla fall lite lättare. 

C0470E23 26F2 479C BDCC 40FF767974B0Unknown1D8827945 59FA 4300 8A0F EC3313CC150E

Denna vecka är rätt fullspäckad. Jag har jobb, sen ska jag på bio med Antta och mamma, hinna träna, umgås med Fanny sålänge hon är kvar, läger med FSS-gruppen fredag till söndag, samt småsaker att fixa utöver detta. Trivs dock med många bollar i luften, så det borde gå prima. 

Unknown

Nu ska jag gå ner och fixa kvällsmål, och sedan ska jag krypa ner under täcket och kolla några avsnitt av Orange is the new black. Åh, så skönt det ska bli, hihi. Morgondagen börjar som vanligt med jobb, och sen blir det kanske bio. En träning ska jag klämma in nånstans också. Jaja, morgondagens bekymmer. Vi hörs, ha det bra!

Bloggen10

Kommentarer

 • Hej 07/08/2018 4:26pm (3 år sen)

  Hej! Läste lite bildtexterna från ditt instagram. Tycker de ofta har en ganska negativ laddning? Funderar nu att vem är de riktade mot? Män överlag eller någon speciell? Tycker bara det är intressant då du annars verkar vara en positiv kvinna.

  • Emelie Svenlin 09/08/2018 5:02pm (3 år sen)

   Hejsan! Haha, ja, jag driver rätt ofta på Instagram och har en ytterst sarkastisk ton i mycket jag skriver där. Texterna är inte riktat mot någon speciell alls, faktiskt, men kul att du frågar. Ja, jag är en glad person, men tycker fortfarande inte jag behöver skriva "vilken underbar dag"-texter under varje bild jag lägger upp :-) Älskar att ha en humoristisk jargong med mina bildtexter, och man behöver inte ta varje ord ordagrant eller jätteseriöst. Tack för din kommentar, hoppas du fick svar på det du undrade över!

 • Felicia 08/08/2018 9:50am (3 år sen)

  Vilken härlig picknick! Ni kunde ju inte fått en mer perfekt kväll!! :D

  • Emelie Svenlin 09/08/2018 4:59pm (3 år sen)

   Ja, alltså vi hade det helt underbart!!

Skriv en kommentar