HE

MÅNDAG VARJE DAG

Skrivet av Emelie Svenlin 03.05.2019 | 0 Kommentarer

Just nu lever jag i en bubbla med måndag varje dag, känns det som. Pluggar oavsett dag, oavsett tid, oavsett allt. Haha. För tillfället läser jag endast på exphil, då vi, som sagt, har examen i det på tisdag. Motivationen för det ämnet dalar. Snabbt går det också. Med dalandet, alltså. 

Idag är det fredag, men för mig är det ändå som måndag? Ska upp tidigt i morgon för att plugga, wihoo. Denna dag började jag (surprise) med att gå till Domus Nova och läsesalen, där jag satt i dryga sex timmar och försökte banka in filosofi i hjärnan. Det gick galet trögt, kan jag meddela. Jag kämpade mig i alla fall igenom det jag enligt läseplanen skulle fixa, och traskade sedan hemåt. Väl hemma tog jag det lite lugnt en stund, och sedan åt jag middag med Fanny. Efter det hastade jag vidare mot gymmet. Där var jag och Anna med på ett Yoga Gymnastics pass, något jag inte testat förut. Det var SÅ KUL, och jag fick SÅN SAKNAD efter redskapsgymnastiken. Funderar seriöst på att söka nån förening eller klubb jag kan träna med en gång i veckan eller nåt, för alltså ÅH <33 Bästa. Blev glad i hela mig. Efter det passet gick vi ner till simhallen, och simmade ett tag. Det är underskattat, hörni. Ska börja göra det oftare. 

Hmm, vad har jag annars sysslat med sen i måndags då? Har gjort en löplänk med Fanny, gymmat, varit på grupptimmar, spenderat tid i skolan i läsesalen, haft majkalas i St. Hanshaugen (SÅ konstigt att de inte firar Valborg eller 1a maj här????), firat vappen med bästisar, haft fina telefonsamtal och mest bara flängt runt. Haft fullt upp. 

IMG 6954

Ja, och hörni. Vad hände med majsommaren som redan infunnit sig??? Imorse då jag steg ut genom dörren var det 1 GRAD och SKITKALLT? Blev sjukt irriterad, muttrade för mig själv och gick in och hämtade halsduken. Men liksom, det är ju maj? Det är ju nu det ska vara varmt? Soligt? Härligt? Men nejdå, vi kör på med iskalla vindar och typ SNÖ hemhemma? Ursäkta mig, försvinn igår helst? Jaja, ni fattar. Jag är irriterad på majvädret. Så kunde jag också skrivit det, men så är man väl en person som antingen är jättekär i vårvädret eller irriterad som sista dagen. Hehe. That's me. 

I morgon ska jag gå upp tidigt, sätta mig och plugga igen, och sedan göra ett löpintervallpass på gymmet efter det. Ska också en sväng in till stan för att försöka hitta en fin naturvit blazer till Anttas student, och sedan ska jag plugga lite till. Kvällen spenderas med vänner, har jag tänkt. Fint så. Utöver det kommer resten av helgen bestå av filosofiplugg och träning och ännu mer filosofi. Vad kul :) Yes :) Har aldrig varit mer taggad :) !!!

IMG 6953

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla Netflix. Typ moisturisera mina ben, som för tillfället torkar ut. Märkte det i simhallen, fresh, I know. Ska ta tag i det nu, så bli inte upprörda!! I'm on it!! Ja, och ännu en liten grej. Min älskvärda lillasyster var till Italien för ett tag sedan, och har publicerat superfina (och roliga) vloggar därifrån, som absolut är sevärda!! Sjukt fint redigerat också. In och kolla, klicka HÄR eller på videon nedan för att komma dit!! Pusshej

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar