HE

MÅNDAGSHÄNG

Skrivet av Emelie Svenlin 04.02.2019 | 0 Kommentarer

Tiden går så snabbt, hörni. Nu är det plötsligt måndag igen, och bloggen har stått tom sedan förra onsdagen??? Vad sker??? 

FCFA67DC 2C5E 47F3 B52B 9F47F606819D

Hursomhelst, veckoslutet bokstavligen susade förbi. Fanny var på tävling i helgen, så jag har varit ensam i lägenheten ända från torsdag kväll. Jag har haft massa för mig ändå, tho. Torsdagskvällen spenderades med faddergruppen, och fredagen bestod av plugg, träning med Anna och sedan Cabaret-evenemang. Hur mys?

Lördagen började jag med en timme Flexible på gymmet, och fortsatte sedan med att fixa, tvätta, läsa lite och städa. Mot kvällen kom Elin hit, och vi åt tortillas, pratade och hade hur mysigt som helst. Nån timme senare drog vi över till hennes och umgicks med kollektivmänniskor där, haha. Bra kväll <3!

IMG 3806

Gårdagen var en chilldag. Jag gjorde en lång promenad i solskenet, delvis med Elin, delvis med podcast och samtal med Ida. Så skönt med frisk luft, trots att min hosta inte gillar den kalla luften alltför starkt. På kvällen pluggade jag, Factimeade med mamma och pappa och planerade veckan. Fanny kom hem också, så då kollade vi film och åt godis <3<3 Köper verkligen aldrig lösgodis här, då det seriöst kostar skjortan. 

5A651F89 8469 467A 93A4 B3E771EA4639

I skrivande stund sitter jag hemma i köket och äter lunch. Hittills idag har jag varit på en föreläsning om CV- och att söka jobb, och klockan två har vi kursundervisning i köp- och avtalsrätt, så då ska jag tillbaka till skolan. Skönt att få lite chilltid och äta lunch hemma, för engångsskull. Efter kursen, klockan fyra, ska vi på en företagspresentation på advokatfirman Wikborg Rein, och sedan ska jag en sväng via Elin, och sedan också hämta ett vallaställe på XXL som pappa köpt till mig. Det kommer verkligen underlätta vallandet, så att säga!! 

Om jag har nån tid över efter allt detta ska jag läsa lite och lösa några uppgifter, innan det blir sovdags. Full dag, som vanligt på måndagar. I morgon har jag sovmorgon, och endast kursundervisning klockan två till fyra. SKÖNT. Då ska jag se till att läsa ikapp, och få ordning på saker och ting. Det hinns inte idag, så att säga. 

IMG 3805

Nu ska jag diska, fixa matlista och dra tillbaka till skolan! Happy Monday xx

Bloggen10

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar