HE

mellandagarna

Skrivet av Emelie Svenlin 30.12.2017 | 0 Kommentarer

Känns som ett tag sedan jag gett er en simpel uppdatering om vad som pågår just nu, så det tänkte jag göra i dagens inlägg. Skriva lite om vad som hänt sedan sist. 

DSC 2

Efter alla julmiddagar har jag tränat en del, i torsdags blev det tre träningar faktiskt. Långlänk, boxercise och zumba. Skitkul. Sen har jag träffat Ida, umgåtts mycket med familjen och framförallt Antta, samt kollat massa Riverdale-avsnitt. Har fastnat helt för den serien nu, några månader på efterkälken som vanligt. Jaja. 

Igår började jag dagen med en löplänk. Efter träningen bilade jag och Antta iväg till stan med mamma för att kolla in mellandagsrean i Karleby. Blev inte alltför imponerad, måste jag säga. Jag köpte en t-shirt (som inte var på rea) och så en del smink. Kul ändå att gå omkring på stan lite, det är alltid som terapi för själen. Jätteskönt. Sen fikade vi med pappa också, innan vi åkte hem igen. 

IMG 9370F4582B99 F8FF 4735 B8FD BE6D06847ACB

Väl hemma fixade vi i ordning inför myskväll med kusinerna Jennie och Mia. När de kom lyssnade vi på musik, spelade sällskapsspel, pratade en massa och åt lite godsaker. Ja, en hel del skratt hann vi också med. Blir så glad av dessa människor!

Imorse hade jag alarmet inställt på 07.15, för idag är det tävlingsdags. Just nu sitter jag i bilen tillsammans med pappa och Alva, med siktet inställt på Haapavesi. Där ska vi tävla alla tre, och idag är det fem kilometer skate som står på programmet för min del, så wish me luck. Det är nog bara en liten tävling, mest för att få köra lite max och helt enkelt få lite tävlingsvana.

IMG 9442

När vi kommer hem igen, nångång på eftermiddagen/kvällen, ska jag testsminka mig inför nyår, ha lite spa och umgås med Fanny. Det ska bli riktigt mysigt, så det ser jag framemot!

Bloggen10

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar