HE

mera julfirande

Skrivet av Emelie Svenlin 26.12.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Tomten kom också detta år, till Alvas stora lättnad. Vår tomte var jättesöt och snäll, såklart! Vi hade också varit väldigt snälla i år, att döma av alla underbara julklappar vi fick. Tusen tack! <3

DSC 4975

Julaftonskvällen avslutade vi på absolut bästa vis, med julkonsert i kyrkan. Körerna sjöng så otroligt vackert, kyrkan var helt överfull och stämningen var verkligen på topp. Super(l)ju(v)ligt!! Efter konserten började jag och Antta läsa varsin bok vi fått i julklapp. Jag fick Ja jag har mens, hurså? av Youtubern Clara Henry och jag har hittills skrattat minst varannan sida, haha. So hilarious. Antta fick boken Ibland mår jag inte så bra av Therese Lindgren och den ska också bli intressant att läsa! 

DSC 6409

I år var det vår tur att ha julmiddag för släkten från pappas sida, så juldagen gick till stor del åt att först duka bord, laga mat och grejer, och sen umgås med släkt och vänner. Vi åt mammas urgoda julmat, sjöng och hade frågesport. Kvällen spenderade jag till största del med bästa Fanny, men han också träffa lite andra vänner. Hade en riktigt rolig kväll!

Nu har jag precis bytt täcke och kudde i min säng, eftersom jag fick nya sådana i julklapp. Nu har jag fluffig kudde och tjockt täcke, längtar till ikväll då jag får krypa ner i sängen! Jag fick också en del porslin, bland annat från Lexington. Sen fick jag en hel hög med superfina klädesplagg, både träningskläder och vardagskläder. Fick också nya hörlurar, så dem går jag omkring med på öronen dagarna i ända. Vi hade en jättemysig julafton, för att knyta ihop hela inlägget. 

DSC 4962

Jag bara måste berätta att idag väntar en TRÄNING!! Äntligen!!! Efter långvila. När det inte hjälper att vila bort hostan kan man ju försöka träna bort den, hehe. Mår så mycket sämre när jag inte tränar. Alltså, påriktigt. Börjar tänka en massa på vad jag äter och hur mycket jag äter, något jag inte behöver tänka på alls när jag kan träna. Då spelar det ingen roll liksom. Så mycket bättre! Jag ska börja försiktigt med en styrketräning tillsammans med mamma och mina systrar. Ska bli så roligt!!

Ikväll ska jag testsminka mamma, hihi. Jag brukar alltid sminka Antta, så nu ville mamma också bli sminkad. Ska bli kul i alla fall! Senare ikväll kommer kanske Valtteri hit, så det ser jag fram emot! Nu ska jag träna! Ha det bra!

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar