HE

Min önskelista

Skrivet av Emelie Svenlin 08.12.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Idag får ni läsa en del av min önskelista här på bloggen. Tänkte det kunde vara trevligt för nära och kära som kanske grubblar över vad jag önskar mig till jul. Nu är ju såklart inte julklapparna det viktigaste på julen, men man kan ju inte heller säga att de inte spelar roll liksom. Hehe. Här är i alla fall några grejer jag kom på såhär på rak arm som jag skulle bli obeskrivligt glad över. 

BeFunky Collage

1. Ett fodral till min Macbook. Har haft den länge nu, men inte kommit mig för att köpa ett fodral till den. Typiskt mig. Nu behöver det ju inte nödvändigtvis vara just Ted Baker, men tyckte det var ett gulligt och fint fodral, så valde den bilden. 

2. Mysiga tofflor. Har förälskat mig i dessa från Shepherd. 

3. Biotherm Aquasource fuktighetskräm. Har hört så mycket bra om denna, så skulle hemskt gärna testa den själv!

4. En ryggsäck från MiPac! Den på bilden är ju hur snygg som helst. Är trött på min Kånken, då alla har sådana och jag vill vara speciell. 

5. En Lightbox. Hur snyggt är inte det, och mysigt också för den delen!

6. Ett contour kit från Anastasia Beverlyhills. Har verkligen velat ha detta länge, men inte riktigt känt för att köpa då det skulle svida i plånboken, hehe. 

7. En högtalare. Denna från Marshall är ursnygg. 

8. En vattenfast mascara från YSL. Har haft denna förut (fick i julklapp av Antta förra året) och den var såååååå bra. Älskar.

9. Porslin från Lexington. Fat, koppar, tillbringare, glas, you name it. Vilken färg som helst, alla är lika snygga ju. Sen önskar jag mig också sängkläder från samma märke. Så sjukt fina ju!

10. En college från Kenzo. Har spanat in en svart med en tigerlogo med rosa detaljer på. Perf.

11. En sportbh från Nike i modellen på bilden. Man kan ju inte ha för många av såna, liksom. Använder ju sportbh varje dag, ibland flera gånger om dagen så den skulle i alla fall komma till användning!

12. Svarta läderhandskar. Jag har tappat bort de jag använde hela förra vintern och skulle verkligen vilja ha ett par nya! De på bilden finns på H&M. 

Kommentarer

  • Danielas Dagbok 11/12/2016 1:23pm (3 år sen)

    http://danielasdagbok.com/2016/december/elfte-luckan.html :)

    • Emelie Svenlin 12/12/2016 1:25pm (3 år sen)

      Åååh, ska gå in och läsa genast! :) Kram!

Skriv en kommentar