HE

MITT FINA VECKOSLUT

Skrivet av Emelie Svenlin 07.04.2019 | 0 Kommentarer

Söndagen är här och jag har ett riktigt härligt veckoslut bakom mig! Idag började jag dagen med en löptur i vårsolen, och satt sedan ute på terrassen och njöt av solen, innan jag gick in och slängde ihop en lunch. Nu har jag tvättat, städat och fejat ett tag, och sitter i skrivande stund vid köksbordet, lyssnar på musik och dricker kaffe. Jag hade egentligen tänkt dra till gymmet nu efter lunchen, men råkade se på NRK och VG att det hade varit skottlossning på en gata precis vid gymmet nu på förmiddagen, så tänker vänta ett tag med gymbesöket. Känns inte alltför säkert att dra dit nu, liksom. Vet inte hur allvarligt det var, men snappade upp nåt om ett rån på 7-eleven och sedan skottlossning en bit därifrån. 

Hur som helst är planen att senare i kväll söka mig mot gymmet, göra ett söndagspass där och sedan köpa lite snacks och mysa framför Netflix. Innan det ska jag dock tvätta några tvättar till, dammsuga, förbereda inför morgondagens kurstimmar, skissa klart Alvas tavla, läsa ett kapitel erstatningsrett och fylla i träningsdagboken. 

436A25EA 9603 48ED A502 4CB648B57D6DBilden är från gårdagens tur upp till operahustaket.

Veckoslutet som gått har, som nämnt, varit super. Fredagen började med seminar i exphil med Ina, och sedan skrev jag klart och levererade fakultetsoppgaven i erstatningsrett. Den känslan alltså <33 Vi fick också kommentarer på exphiluppgiften, och det var inte helt katastrof. Hade liksom förväntat mig mer negativa kommentarer, men behöver inte ändra på så mycket i min uppsats, trots att jag kände att jag bara slängde ihop massa flum, haha. 

IMG 5911

Efter skoljobbet åkte jag snabbt hem för att byta om, innan jag traskade (okej, småsprang*) till gymmet. Där körde vi ett tufft gruppass, Basisball Raw. Det blev sjukt svettigt, kan jag säga. Jag skyndade sedan hemåt igen, duschade och gjorde mig i ordning. Kring sju kom några vänner hit, och så spenderade vi resten av kvällen här med musik, sushi och massa prat och skratt. Det blev diskussion in på småtimmarna, sånt man älskar <3 En superhärlig fredagskväll!

5FC5A9E6 87B5 4CA7 9F43 9C46588B480F

Gårdagen, det vill säga lördag, började jag med sen frukost. Klockan tolv mötte jag upp ma friends på My Ugly Baby på Youngstorget. Det är ett mysigt donut-café, och det var verkligen precis så gott som det ser ut på bilderna!! Mysig start på en fin dag. Vi satt där på innergården ett tag och bara tog det lugnt, och sedan gick vi runt på stan en stund. Vi turistade också lite, genom att gå upp på taket på operahuset. Efter det gick jag till finska ambassaden för att rösta, och sedan tog jag trikken hem. Kvällen spenderades med ett simhallsbesök och sedan middag hemma. 

IMG 5913IMG 5912

Nu ska jag hänga tvätt och sedan ta tag i skoluppgifterna. Ha en fin söndag <3 kram

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar