HE

SOMMARLOVSDAGAR

Skrivet av Emelie Svenlin 14.06.2019

Kategorier:

Favoritdagen, aka fredag, är här och jag är glad tihiiii. Jag menar, fredag betyder ju trots allt NY MUSIK och TORTILLAS !!! Blir typ inte bättre? Hittills idag har jag bara gjort en lätt styrketräning med mina systrar, samt städat rummet. Wow, produktivt, haha. 

Efter flygningarna i söndags fick jag världens förkylning, och har fortfarande lock för högra örat. Sjukt irriterande. Man fattar inte hur bra man har det när man hör ordentligt med båda öronen, eller inte är täppt i näsan. Minns typ inte hur det känns att inte vara tung i huvudet eller bara höra allt som om man var inne i en tunna. 

Dagarna sedan jag kom hem har bestått av kompishäng, massa fotbollsmatcher där jag varit publik, mååånga timmar tillsammans med Antta (<3), rensning av garderoben, två dagar jobb på Bros outlet och bara massa chill. Jobbar på mot friskheten också. 

IMG 8194Den enda bilden jag har tagit sedan jag kom hem. Bra där Emelie. 

Idag ska jag reda upp lite till i mitt rum, hänga med Antta, äta tortillas med familjen, och sedan yra runt lite med Ida på kvällen. Något jag saknar sjukt mycket då jag är i Oslo är att bara köra runt med en bästis på kvällen och natten och lyssna på alltför hög musik. Det ÄR ju lycka <333

Bloggen11

 


MIN ÅRSKRÖNIKA 2018

Skrivet av Emelie Svenlin 31.12.2018 | 3 kommentar(er)

Jag har länge funderat på hur jag ska göra en sammanfattning, eller någon typ av årsresumé detta år. Allt har bara varit kaos och 2018 har varit jobbigaste året hittills i mitt liv. Därför känner jag bara för att skriva om det den här gången. Detta blir mitt mest personliga inlägg någonsin, och att publicera det är ett stort steg för mig. 

2018 skulle bli året då livet skulle börja. Jag firade in det nya året i Nykarleby med favoritmänniskor, och såg framemot 2018 otroligt mycket. Det skulle bli året då jag blev 20 år. Året då jag fokuserade på mig själv, på något sätt hittade mig själv. Året då jag skulle kunna känna något för nån igen. Släppa in någon. Det skulle bli bästa året någonsin på alla plan. Ändå blev allt bara kaos och ännu mer kaos. 

Efter en höst i Oslo var jag taggad på vad det nya året hade att erbjuda. Tog emot det med öppna armar. Jag hade inga officiella nyårslöften egentligen, det har jag liksom aldrig haft. Lovade ändå mig själv att försöka ta hand om mig, inte skippa måltider och helt enkelt ta tag i allt. Jag ville hitta nån typ av balans, eller harmoni. Lagom är bara så smalt. 

I januari var jag redan mitt inne i tävlingssäsongen, och FM hade precis gått av stapeln. Formen var inte den bästa och med otur föll jag i två av tre lopp. Jag åkte ändå därifrån med en helt okej känsla, för det hade ju inte varit katastrof. Jag kände att det var påväg åt rätt håll.
Jag vikarierade också på högstadiet här i Kronoby, och det gick rätt så bra. Fortsatte tävla, umgicks mycket med Fanny och Elin, och spenderade en hel del tid i skidspåret. Allt rullade på. 20-års dagen firade jag med middag med bästisar. 

IMG 3073

Tävlingshelgerna fortsatte i vanlig ordning. Idensalmi, Seinäjoki, Vanda, Ruka. Jag hann egentligen inte tänka så mycket. Kämpade mycket med uppgifterna till inträdestestet till Konsthögskolan i Oslo, jobbade och tränade. Jag och mina fina vänner bokade en resa till Malta i april, som jag verkligen såg framemot. Vi skulle först åka till Stockholm direkt efter sista tävlingen, för att skriva högskoleprovet där, och sedan vidare till Malta för TVÅ HELA VECKOR. 

I slutet av mars drog vi upp till Lappland, jag, Elin och Fanny. Vi hade helt underbara dagar där med solsken, skidåkning och massa bra musik. Vi njöt något otroligt. Jag tror vi skrattade halva dagarna, och skidade andra halvan. Livet var underbart.

IMG 3074
Sedan kom sista tävlingshelgen, och jag och pappa körde till Taivalkoski där jag skulle tävla i FM på lördag och söndag. Jag minns egentligen inget av lördagens tävling, vet inte ens hur det gick. Tårarna börjar rinna redan nu, och jag har inte ens börjat skriva om lördagskvällen ännu. Vet att jag skrivit lite om det som hände den kvällen, men har inte riktigt klarat av eller orkat läsa det själv ännu.

Jag fick i alla fall ett samtal från pappa som jag visste befann sig vid tävlingsplatsen och skidade (det gör han ALLTID), men det var inte pappa i luren då jag svarade. En röst rabblade något på finska, men jag fattade ingenting av vad han sa. Inte för att jag inte kan finska, utan för att jag på något sätt hamnade i chocktillstånd och allt bara låste sig. Till sist fick jag i alla fall klart för mig att någon hade hittat pappa liggande på marken och att ambulanspersonalen nu hade tagit hand om honom. Jag blev ombedd att ta mig till akuten, så Elins pappa skjutsade oss dit. Jag ringde mamma i panik på vägen och berättade, och hon försökte lugna mig och dölja sin egen panik. Jag bara darrade och allt var suddigt bakom en hinna av tårar. Då jag kom in i rummet där pappa låg fick han någon typ av anfall, och de bilderna kommer aldrig försvinna från min näthinna. De har etsat sig fast där. Jag fick panik, kunde inte andas och kände bara att jag måste ut. Pappa skickades med ambulans till Uleåborg, och ingen visste vad som hade hänt eller vad som var fel. Det var den värsta natten i mitt liv. 

Jag tävlade inget mer den säsongen, och dagarna efter bestod mest av besök hos pappa på sjukhuset i Uleåborg, nervositet, operation och ovisshet. Det var absolut det värsta. Att inte veta. Allt var bara spekulationer, och jag var arg på alla läkare för att de inte visste något och bara antog. Jag litade inte på ett ord de sa. Tyckte livet var orättvist och kände mig bara tom. Det var som om allt sögs ur mig då. Jag fick panikångestattacker på sjukhuset, kunde inte andas och mådde skit. Min trygghet i livet hade plötsligt försvunnit, fast han ju fanns där. Tryggheten var bara helt borta. 
Mitt i allt detta skulle jag ju åka iväg till Stockholm för att skriva högskoleprovet, och sedan till Malta. Jag velade så mycket, visste inte om jag ens skulle åka. Pappa blev i alla fall flyttad till Karleby istället, och jag bestämde mig för att åka till Malta lite senare och bara skippa Stockholm. Det kändes bäst så. 

På Malta glömde jag allt annat och levde i nuet. Förträngde allt och alla, hur hemskt det än låter. Jag levde som om det vore mina sista dagar, och njöt på något sätt trots allt. Jag skrattade mycket. Är så glad över att jag åkte ändå. Tack för allt, mina bästa vänner. Tack för att ni fick mig att leva och tack för att ni bara fanns där då. 

IMG 3075IMG 3076

Då jag kom hem igen kraschade jag in i verkligheten. Pappa hade fått komma hem, och jag minns hur nervös jag var över det. Hade sån grov ångest, och kunde inte andas hemma. Hade stora problem med att ens vistas i vårt hus. Kunde absolut inte prata om det som hänt. Stängde in mina känslor och gick mest omkring som en robot.

I slutet av maj åkte jag till Riga med några andra vänner för ett veckoslut. Det var så härligt. Har så många fina minnen därifrån.  

IMG 3077

Sedan kom sommaren. Vi njöt av solen och värmen, spenderade dagar på stranden och tog vara på varje sommarkväll. Jag jobbade på en klädbutik och bodde nästan hos Elin i Nykarleby, för jag kunde fortfarande inte andas hemma. Jag fick panik bara av att vara inne i vårt hus, och kunde endast slappna av då jag tränade eller befann mig någon annanstans. Nykarleby var stället jag alltid flydde till. Jag, Fanny och Elin hittade på massa. Vi spelade volley, drack kaffe vid Tullmagasinet, var uppe sent och pratade om livet, var ute på äventyr, solade och hängde på stranden. Vårt band blev starkare än någonsin. Älskar er. 

IMG 3078

Hade stora problem med panikångestattacker, och var tvungen att springa ut från Venn då jag åt middag en gång med vänner. Satte mig ner på trottoaren utanför och tårarna bara rann obehindrat. Detta hände väldigt ofta då, och jag trodde jag skulle dö varje gång. Fick ingen luft och hyperventilerade direkt någon ens frågade hur det var med pappa. 

Jag tränade då jag kände för det, och försökte vara hemma så sällan som möjligt. Trots att sommaren var soligare än nånsin, så var min värld mörk. Jag hade hela tiden massa tankar som snurrade som ett kaos i huvudet, och kroppen klarade inte av att hantera traumat från lördagskvällen i april. Maten hade jag också problem med, det gick liksom inte. Matlusten existerade inte alls. 

IMG 3079

Jag hade länge vetat att jag borde prata med någon om allt som hänt, få bukt med ångestattackerna och måendet. Traumat. Då jag och min mentala tränare skulle göra säsongsgenomgång kom jag inte ihåg en enda tävling. Allt var bara blankt. Jag började träffa en psykoterapeut. Kände att vi klickade direkt. För första gången gick vi igenom allt som hände under lördagskvällen i april, steg för steg. I detalj. Det gjorde ont och gav mig fruktansvärd panik. Vi tog flera pauser och mina tårar slutade aldrig rinna. Men jag klarade det. Jag hade pratat, berättat för någon om allt. Hur rädd jag var, hur jag kände att det jag kände var fel och hur dåligt jag mådde. 

Vi fick veta att tumören i pappas hjärna troligen var godartad, och att han inte skulle genomgå någon operation. Jag visste att jag borde reagera genom att bli överlycklig och lättad, men det enda jag kunde känna var oro. Jag kunde inte släppa det. Jag litade verkligen inte på något någon sa. Tyckte bara allt var skitjobbigt. Kände att jag kände fel, och borde inte tycka det var så jobbigt då inte ens pappa verkade tycka det.

Hösten kom och träningen började ta fart igen. Jag hade varit sjuk väldigt ofta, och min energinivå var låg. Det gick så mycket energi till ångestattackerna och allt det. Fanny flyttade till Oslo och Ida till Helsingfors. Elin drog också till Oslo, och jag blev på något sätt ensam kvar här.

IMG 3080

I slutet av september åkte jag ner till Helsingfors för att hälsa på Ida. Vi hade det så bra, och jag fick lära känna hennes nya vänner där. Sedan flög jag över till Oslo och umgicks med en saknad Fanny i tio dagar. Dessa dagar var helt underbara. Jag minns hela resan med ett leende på läpparna. 
Resan fortsatte med träningsläger med FSS-gruppen. Det blev mycket och hård träning, men det gick ändå för sig. En natt där drabbades jag av mitt livs hemskaste sömnparalys. Jag skrev om den HÄR. Det var också på något sätt min kropp som försökte hantera händelser och känslor som bara inte gick att hantera. Försökte få ut känslor jag gjorde allt i min makt för att stänga ute. Fy, så hemskt det var. 

IMG 3081

Varje veckoslut umgicks jag med Antta, och jag kände att jag kunde börja vara hemma igen. Det blev på något sätt enklare att andas, och jag fick lite luft ändå. Jag träffade psykoterapeuten med tre veckors mellanrum och det hjälpte verkligen. Jag fick ordning på tankarna och många stenar föll från mitt hjärta genom våra diskussioner. Vi pratade också mer inom familjen. Om allt. Jag berättade hur jag kände, alla bara pratade. Det var sjukt jobbigt, men ändå otroligt skönt. Tryggheten jag alltid känt kring pappa började sakta men säkert krypa tillbaka också. Det var viktigt för mig. Det blev bara en sån stor omställning då min starkaste stöttepelare plötsligt inte var stark och osårbar längre. Allt blev så påtagligt. 

IMG 3082

Vi åkte på läger med föreningen i Vuokatti, och sedan åkte jag vidare till Lappland med FSS-gruppen. Tävlingarna drog igång och det gick rentav piss. Jag hade tränat cirka två veckor ordentligt innan första tävlingen, men det kom ändå som ett slag i magen. Kroppen var trög, och trots att jag visste varför så kändes det såklart jobbigt. Jag vill så mycket mer. 

I början av december dog Nasse, vår älskade kissemisse. Hon dog av ålder, och bara av att skriva det börjar jag gråta. Jag menar, kunde ens året bli vidrigare? Det gör ont i hela mig att hon inte är här, och jag står inte ut med tanken av att jag aldrig kommer få träffa henne igen. Hon betydde så orimligt mycket för mig och familjen, och hon lämnade ett stort hål efter sig, trots att hon "bara" var en katt. Saknar dig Nasse <3

IMG 3083
December var ändå bästa månaden sedan händelsen i april. Familjen har blivit så mycket starkare, och vårt band till varandra har om möjligt blivit ännu tightare. Det är klart att det är mycket jobbiga tankar fortfarande, och jag har ännu problem med sömnförlamning och ångestattacker, men inte alls på samma nivå som tidigare. 

 IMG 3084

Jag har lärt mig åtminstone en viktig sak under det här året. Ta vara på allt. Man vet aldrig när det tar slut. Jag har också kommit så mycket närmare mig själv. Funderat på vad JAG vill och fokuserat på MIG. Jag är stolt över att jag tagit mig igenom detta år, att jag står här och inte är så söndrig. Att min kropp klarade det. Hur coolt är inte det? 

2018, det absolut vidrigaste och värsta året i mitt liv. Jag har gått igenom så mycket mer än jag klarat av, men ändå fixat det. Jag är stolt över mig. Tacksam för min familj och sjukt tacksam för mina underbara vänner. Jag har verkligen världens bästa människor omkring mig. Tack. Tack för allt. Jag älskar er. 

Nytt år nu, och jag har aldrig längtat så mycket efter det nya. 

 Bloggen11

 


MIN JUL 2018

Skrivet av Emelie Svenlin 28.12.2018 | 2 kommentar(er)

Nu anser jag att julen börjar vara förbi, och vi närmar oss det nya året med stormsteg. Bloggen har fått stå tom nu under myshögtiden, för jag har haft fullt upp med att umgås med familj och vänner, och bara ha det trevligt. Julen har bestått av mycket god mat, mys med familjen, julmiddag med släkten, juldagskväll med vänner, konsert i kyrkan på julafton (VACKERT), skidåkning, massa fina presenter och sjukt mycket mys. En SÅ FIN jul <3

70516882 318E 4A86 8B2A 2A689C59B37EIMG 3015

Bara jag och mina fina systrar som är på väg på julmiddag. Casually mitt på vägen bara. Loveu <3

IMG 3016På julaftonsmorgonen fick vi varsitt paket i vanlig ordning, men också ett kuvert av mamma och pappa. I brevet stod det att en liten kissemisse ska flytta in till oss om ett par veckor, och sedan fick vi se en film på kissen också. Här ovanför ser ni henne!!!!! Var rätt nära till tårar ögonblicket vi fick se filmen, HAR NI SETT NÅT SÖTARE???? Jag är helt såld. Vi hälsade på henne igår också, kärlek vid första ögonkastet, minst sagt. Saknar Nasse så det gör ont, men lilla Lussan, som hon ska få heta, kommer säkert också vara helt underbar. 

78EF554C E813 4092 A8DD 250B43043B70IMG 3017Massa mys, som ni ser. 

Både igår och idag har jag jobbat mina sista dagar vid Bros. Det har varit helt sjukt mycket folk i farten nu på mellandagsrean, så jag har liksom knappt hunnit tänka under arbetsdagen. Bara gått på som en maskin. Skönt det ändå på nåt sätt. 

Igår kväll skjutsade jag Antta till Terjärv, och sa på samma gång hejdå till henne inför min flytt till Oslo. Hon åkte på resa med sin pojkväns familj inatt, och kommer hem först efter att jag flyttat, så jag kommer inte se henne på LÄNGE. Det gjorde ONT i hjärtat att säga hejdå, men som vanligt kramades vi bara snabbt och sa sakligt hejdå, för att inte gå helt sönder typ? Grät halva vägen hem i bilen, stabilt. Jaja, kommer ändå bli konstigt att inte träffa henne hela tiden? Vi sitter ju ihop? Jaja, hon får hälsa på fortare än kvickt <3 

13EC43F8 B202 4703 B0C8 FEB231ED9A56Ingen slår dig <3

Ikväll ska jag umgås lite med Fanny (om hon nångång kan ta sig hit???? Hallå snabba på honey), innan jag lägger mig. Morgondagen börjar redan klockan 06.00, då vi drar till Pyhäjärvi på tävling. På programmet ligger 10 klassiskt för min del, hejaheja. Kvällen ska jag spendera med bästisar <3 Kram på er, vi hörs

Bloggen11


THURSDAY

Skrivet av Emelie Svenlin 20.12.2018

Det är torsdagkväll och klockan närmar sig nio. Jag sitter i mitt rum, har precis duschat och ska snart snacka en stund med saknade Elin (<3). Dagen har bestått av jobb mellan elva och fem, och sen skidträning med juniorerna vid Tössbacken direkt därpå. 

C9CC555E ED10 424A 94CD A0B014C42F3AMen alltså kolla hur söta, man smälter ju typ?? <3

Gårdagen började med ett skidpass i Vörå tillsammans med pappa. Vi körde lite längre FU-drag på klassiska skidor. Efter det bör vi om hos Antta på internatet, och drog sedan till Vasa på lite julklappsshopping. Väl hemma gjorde jag dagens andra träning tillsammans med Alva. Mys. 

IMG 2851

I morgon börjar dagen med en löplänk innan jobbet, känner mig duktig redan, haha. Kommer dock inte vara lika kaxig då vi ska iväg, men det tar vi då. Jag ska i alla fall springa en liten timme med pappa, och det är den dagens träning. Efter det drar jag på jobb till Bros, och när jobbdagen är slut ska familjen en sväng på kalas. Jag skriver "en sväng", för jag har bara tänkt svänga in och sen dra vidare för att umgås med bästa FANNY & IDA som båda KOMMIT HEM!!!!! <3<3<3 Som jag har längtat, hörni. 

IMG 2850

Nu ska jag lacka om mina naglar, bestämma klart outfit inför imorgon, hjälpa mamma välja julfestkläder, prata med Elin och sedan se ett serieavsnitt innan jag somnar. Ha en riktigt fin fredag, bästa ni! Kram

Bloggen11


SNAPSHOTS FRÅN VECKOSLUTET

Skrivet av Emelie Svenlin 11.12.2018

Under veckoslutet befann ju jag mig, som ni kanske sett på Instagram, i Helsingfors där jag hälsade på Ida. Vi hade ett heeeelt underbart veckoslut med massa skoj på stan, shopping cafémys och kul häng. 

1A47E369 94AB 4D98 9C05 F3FCA736531F

Vi började lördagen med brunch, och drog sedan vidare för lite shopping och såna grejer. 

98E14206 19F4 4C80 86A8 4FFF588C592BD748322B 04F7 4B16 BC25 B79D813E7BD2

Sedan åkte vi också en sväng via Senatstorget för att införskaffa saknad julfeelis, vilket inte lyckades alltför bra. Mysigt var det ändå, men snön tycker jag saknas!

IMG 2562

Kvällen spenderades med vänner och främlingar, träffade nya människor och umgicks med ett härligt gäng. Bra dag!!

share 1 3

Söndagen var supermysig. Ville bara va kvar liksom. Åkte hem på kvällen, efter världens bästa veckoslut. 

IMG 25402B3878A5 7743 4A67 B5C1 9B010A5F0FA3BCF1C852 4D78 4E61 823C F3EC2640102504C75D7D BD20 4BCD A544 EB8C667EFCDE

Idag är det i alla fall tisdag, och jag sitter vid mammas jobb och fördriver tiden. Ska snart dra iväg för att träffa min psykolog, men innan det ska jag dricka kaffe, fylla i träningsdagboken och blogga klart. Resten av dagen kommer bestå av att fota ett samarbete, tidsinställa några blogginlägg, göra en intervallträning och hämta Anttas julklapp från posten. Hihi. Mys att paketera in julklappar, jag älskar verkligen att pyssla med sånt!! Wihoo

Bloggen11


VÖRÅ VINTERLAND

Skrivet av Emelie Svenlin 24.11.2018 | 1 kommentar(er)

Denna lördag kickstartade vi med att först skjutsa mamma och Alva till tågstationen i Bennäs klockan åtta, och sedan bila vidare mot Vörå. I Vörå gjorde vi (jag och pappa) en klassisk skidträning medan solen gick upp, rätt så idylliskt faktiskt. Efter det duschade vi och bytte om i Anttas internatsrum, innan vi drog till Vasa på lunch och lite strosande i butiker.

IMG 2110

Då vi var klara, hade druckit kaffe och chillat lite hoppade vi i bilen igen och åkte tillbaka till Vörå. Där gjorde vi dagens andra träning, nämligen ett skatepass med lite fartlek och teknik. Kul träning, jag älskar när det är nåt innehåll, för jag blir SÅ uttråkad av att bara glida omkring i tråkig GU-fart. Hehe.  

Nu ligger jag i sängen och kollar på How To Get Away With Murder tillsammans med Antta och Nasse, och det har jag liksom planerat göra resten av denna lördagskväll. En riktigt bra träningsdag ligger bakom, och det känns bra i hela mig. Detta gjorde vi bra.

473FEA8B 61BA 4F55 AD1D 7113F3936640NÖJD TJEJ

Ha ett fortsatt härligt veckoslut! 

Bloggen11


MIN LILLA BLACK FRIDAY-SHOPPING

Skrivet av Emelie Svenlin 23.11.2018

Kategorier:

Årets mest hypade shoppingdag är här, och erbjudanden från alla håll och kanter bara droppar in på mail och sms. Jag har såklart också fallit för trycket och klickat hem lite grejer, haha. Tror inte alltför många är förvånade, så att säga. Jag tänkte hur som helst visa er mina "fynd" nu. Julklapparna lämnas dock utanför detta inlägg, för jag VET att mottagarna läser min blogg. Hehe.

1234123

1. Scrunchie i leopardmönster (<3!) från Missguided, HÄR
2. Chunky sneakers från Nelly HÄR, passade på att klicka hem dem under den timmen idag då Nelly hade extra erbjudande på skor, heja jag
3. Chelsea boots i lack från H&M HÄR (btw, HUR SNYGGA?)
4. Guldringar från NA-KD, HÄR

aaaab5. Läppglans från Kick's HÄR
6. Nagelstärkare från Kick's HÄR, ska jobba på naglarna nu, och tror detta kan hjälpa rätt så mycket med den saken!

I morgon ska jag och pappa göra en liten biltripp till Vörå, skida där, sedan bila till Vasa och äta lunch samt gå omkring lite i butiker, och efter det ska vi tillbaks till Vörå och göra en andra träning för dagen, innan vi drar hemåt igen. Full dag, med andra ord. Kvällen spenderas helt säkert tillsammans med Antta. 

Ha ett fint veckoslut hörni!

Bloggen11


ONSDAG 23:15

Skrivet av Emelie Svenlin 21.11.2018

Onsdag. Klockan är rätt mycket egentligen, och jag kikar in här först nu. Jag har precis kollat veckans avsnitt av Sthlm Rekviem, och nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Tidigare denna kväll var jag på ett skrattigt gympass med mamma, vilket egentligen var hur kul som helst, trots att styrka brukar vara lite trögt. 

Måste bara flika in en grej här. Jag har kollat dokumentärer idag. Jag är ju en sån som gärna nördar in mig på saker, så idag kollade jag Earthlings, och sen började jag se Dominion också (båda finns på Youtube). SÅ. FRUKTANSVÄRT. HEMSKA. DOKUMENTÄRER. Värsta är ju att det är så det är. Det är liksom inte film och påhittade grejer, det är PÅ RIKTIGT. Oavsett om du är vegetarian, äter kött eller redan är vegan så tycker jag du ska ta dig tiden och kolla nån av dokumentärerna, för vi borde ju absolut bli mer medvetna. Det är inte svårare än så. 

96F7904C 1159 45F7 ACD1 B0862D169B12FEE85C22 E3CD 455C 85EB B4496819C441share 2

Efter gårdagens besök hos psykologen hade jag en sån lyckokänsla i hela mig, härligt va? Gick omkring på stan ett tag efteråt och bara lyssnade på bra musik och strosade runt och log. Soligt var det dessutom, och det piggar ju upp ännu mer! 
På kvällen gjorde jag en stavbacksträning tillsammans med mina föräldrar, haha. Vi körde backdrag och sedan några maxdrag också. Rolig träning, trots att det gick tungt! Känslan efteråt är fortfarande oslagbar. SÅ. HÄRLIGT.

Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla lite Youtube-videos innan jag somnar. God natt på er!

Bloggen11

 


NYA INKÖP

Skrivet av Emelie Svenlin 20.11.2018 | 1 kommentar(er)

Kategorier:

Idag tänkte jag dela med mig av mina senaste inköp i form av allt från ansiktsvård till kläder och smycken, hihi. Tycker det är lite kul att läsa liknande inlägg själv, så därför tänkte jag passa på  att skriva ett eget denna gråa tisdag. 

4DE197A9 2AA1 4790 986B 3784F3D33179

Vi börjar med lite hudvårdsgrejer och smink. En ansiktsmask från Lumene och en nattkräm från L300, båda köpte jag på rea. Riktiga KAP. Sedan hämtade jag mitt paket från Kick's idag också, vilket innehöll en highlighterborste och den omtalade Dewy Finish settingsprayen från Nyx.

E15DC846 7C29 4258 BB33 B20C459FB78APå rea fyndade jag också en ögonbrynspenna från Dior, och den är riktigt bra!! Gillar den sååå mycket. Ni som känner mig vet att jag behöver bra ögonbrynsprodukter, med tanke på hur lite hår och så jag har att jobba med, haha. 
1613DA55 3DDA 4429 B2B7 CBAA5218CCB9Såna här örhängen har jag velat ha rätt länge, så när jag snubblade över dem på Glitter var jag bara tvungen. Har redan fått flera komplimanger för dem, och tycker de piffar upp vilken outfit som helst! 

F0A874EA 2316 4F99 9D3F 89E299428833

När jag och pappa skulle hämta mina skidor från Sportia passade jag på att shoppa dessa träningstights från Nike. Gillar linningen med rosa detaljer, och passformen är såklart perfekt. 

 

IMG 1872

Sen har vi dessa två plagg. T-shirten på översta bilden är från By Malene Birger (ursnygg!?), och den köpte jag från Bros Quality Outlet för nån vecka sedan. Byxorna på nedre bilden är från BikBok, och de sitter verkligen som en smäck. Sånt gillar vi. 

Det var allt för denna gång, nu ska jag umgås med mamma och pappa, och sedan dra på träning. Trevlig tisdag på er!

Bloggen11


WEEKLY PLANS

Skrivet av Emelie Svenlin 19.11.2018 | 2 kommentar(er)

Måndag

Jag har precis ätit lunch, och ska snart jogga iväg till gymmet och göra en styrketräning och lite gymnastik och så. Sedan ska jag åka via posten och hämta ut ett paket, samt fota lite till ett annat inlägg denna vecka.

Tisdag

Dagen börjar med ett besök till psykologen, och efter det eventuellt jobb. Efter middagen ska jag köra stavbacke vid Köukar tillsammans med pappa. Det blir både fartuthållighets- och maxdrag, så ett tufft pass väntar. Det känns både kul och tungt. Jag menar, det är ju alltid jobbigt att pressa sig, men känslan efteråt kan inte mätas mot något annat!! Wiiiie

Onsdag

Denna dag är rätt tom än så länge, eller ja, det finns ju alltid små ärenden som ska uträttas, men annars är förmiddagen öppen. På kvällen ska jag i alla fall på ett HIIT-pass till Fitness Club tillsammans med mamma. Det ska bli kuuul!

Torsdag

Torsdagen kommer bestå av jobb, samt en träning på rullskidor. Det blir lite utan stavar och sen backdrag. Hoppas asfalten inte är för hal bara, det ser liksom inte så lovande ut just nu. 

Fredag

Fredag = vilodag denna vecka! Hur skönt? Jag kommer nog bara umgås med Antta när hon väl hunnit hem från Vörå, samt fredagsmysa, hihi. Sedan är det ju Black Friday också, så en del julklappsshopping har jag planerat in. Ska fixa allt klart då, hade jag tänkt. Tipstips!

share 1

Lördag

Största delen av denna dag kommer nog gå åt till skidträning. Jag och pappa ska nämligen åka till Reisjärvi en sväng för att göra en träning på snö. När det inte finns snö på hemmaplan får man jaga den, och då blir det Reisjärvi för oss.

Söndag

Detta blir en lugn dag. Det enda jag planerat in är en kontrollänk på 6 kilometer. Simple as that. Blir nog Suits och jag resten av dagen tror jag bestämt. SÅ TREVLIGT

Ha en supervecka bästa ni!!

Bloggen11