HE

MÖHIPPA & TALLINNRESA

Skrivet av Emelie Svenlin 09.08.2019 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Det är äntligen fredag och jag sitter på tåget ner mot Helsingfors. Detta veckoslut ska spenderas i Tallinn tillsammans med ett gäng härliga bloggare!! Hur skoj? Är smått nervös, det måste jag erkänna, men samtidigt sååå förväntansfull. Jag känner egentligen ingen av de andra. Ännu. Men det ska vi se till att ändra på! 

Tanken var att jag skulle ta nattåget ner till Helsingfors, och sen båten över till Tallinn 10.30 imorse tillsammans med de andra, men det blev inte riktigt som planerat. Pappa skjutsade mig till stationen klockan två, men när vi kom fram sa de i högtalarna att tåget är åtminstone TVÅ (!?!) timmar sent på grund av elfel. Detta gjorde då att jag inte skulle hinna med mitt andra tåg från Tammerfors, så vi åkte hem igen och jag var typ inställd på att inte åka alls. Var skitsur, men skickade till Julia (som är en av de som håller i trådarna för trippen) direkt, och imorse fixade hon hela kalaset. HUR BRA? Jag borde vara framme vid järnvägsstationen i Helsingfors lite efter halv tre, och ska sedan ta mig till hamnen, för att ta båten över halv fem. Blir nog bra det här ännu. Är bara trött och fortfarande lite småstressad över allt kaos, haha. 

Onsdagen är värd att skriva lite om också, hörni. Då överraskade vi nämligen världens finaste kusin Jennie med möhippa!! <3 Jag, Antta och några till möttes på morgonen, innan vi stormade in till Jennie som verkligen inte anade något. Sen kidnappade vi henne och körde iväg mot Vasa. Där var vi på en poledancing class (GALET KUL!!! Ni ska absolut testa nångång om ni får chansen!!!), och sen fick Jennie göra uppdrag på stan. Hehe. Efter det åt vi supergod mat på Strampen, innan vi begav oss till Solhaga där resten av gänget väntade. Det var pyntat med massa fint, snacks låg framme och allt var toppen! Vi lekte lekar och hade hur kul som helst. Kvällen avslutades i jacuzzin. Helt perfekt! Jag hade jättekul, och hoppas verkligen att Jennie också hade en fin dag <3

share 98DBF92E DD4B 4E5D 88A2 C0C18D266A58IMG 9837E7AC8929 C6C6 4784 8DFC B06B62CB8C46IMG 9838AfterlightImage3

Nu ska jag fräscha upp mig lite, och sen försöka hitta rätt väg till hamnen så jag inte missar båten eller något. Känns som om det ännu är nåt sånt som kan gå fel, haha. Skulle typ inte förvåna mig mer i detta skede. Jaja, nu ska jag göra mig i ordning. Ha en superfin helg, det ska jag ha! 

Bloggen11

 

Kommentarer

  • Amanda 10/08/2019 1:00pm (15 månader sen)

    Hej! Vilken app använder du när du redigerar in datum i dina bilder och alla fina ramar? Ha en jättebra dag!!😊

    • Emelie Svenlin 11/08/2019 11:17pm (15 månader sen)

      Hejsan! Jag använder Kuni-app för att få in datumstämpeln på bilderna, och Unfold för ramar! Tusen tack, du med! <3

Skriv en kommentar