HE

MOT TÄVLING !!

Skrivet av Emelie Svenlin 16.12.2018 | 0 Kommentarer

I skrivande stund sitter jag i bilen. Vi är påväg mot Saarijärvi, där en klassisk tävling går av stapeln idag. Både jag, Alva och pappa ska tävla. För min del är sträckan lite på fem kilometer, vilket känns riktigt bra. Det ska bli kul att äntligen få tävla igen, och bara ge allt!! Nervositeten finns såklart med i form av en klump i magen och smärre spagettiben, men så ska det va. 

Igår var det också tänkt att jag skulle tävla, men tävlingen i Seinäjoki blev framflyttad till nästa veckoslut istället på grund av snöbrist. Jag och pappa åkte i stället till Vörå för att göra en egen tävling, eller snarare en skittuff träning. Vi körde några maxdrag på två kilometer, och jag trodde jag skulle dö redan efter första, haha. Helt sjukt tung träning, men det var ju också det som var meningen. Bra så, vi fixade det hur fint som helst!
Eftermiddagen spenderade jag i stan på lite julklappsshopping, och efter det umgicks jag med Antta nån timme. Vi dansade, fnittrade, lyssnade på mattmusik (redskapsgymnastik) och kollade gymnastikfilmer på Youtube från OS. Basic us. Skulle kunna sitta och kolla elitgymnasters bom- och mattserier hur många timmar som helst, och Antta är precis likadan. SÅ KUL.

IMG 2716

Nu ska jag kolla nåt serieavsnitt, och efter det ska jag börja tagga till med tävlingsmusiklistan på Spotify. Heja på oss idag, det lär vi behöva!! 

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar