HE

MYSDAG, OFLYT & VECKOSLUTET

Skrivet av Emelie Svenlin 23.02.2020 | 0 Kommentarer

Söndagen är inne på sista timmarna, och en ny vecka står för dörren. Jag har precis kommit hem från gymmet efter löpning och yogapass. Solen skiner ute, och snön minskar drastiskt. Eller ja, är ju bar asfalt redan. Torrt, liksom. 

Veckoslutet som gått har bestått av skidåkning vid Holmenkollen, gymhäng, sushi, mysmiddag, kompishäng och chill på stan. Igår var dock oflytets dag, det ska sägas. Jag och Fanny var först tvungna att bryta oss in i vår egen källare, då nyckeln dit är borttappad. När vi väl skruvat ner dörren och fått tag i våra klassiska skidor var det dags för vallning. Vädret är ju varmt som bara den, så det blev klister. Ni som vet, ni vet. Klister ÄR det värsta jag vet. Det fastnar ÖVERALLT, och går absolut inte bort från händerna efteråt heller. Men jaja, vi klibbade och kladdade dit lite blandningar som pappa sagt skulle funka (jag är ju tyvärr INTE den som kan speciellt mycket om vad som passar när), och var sedan klara för att gå till trikken. Väl framme vid stoppet fick vi reda på att trikkarna inte gick på grund av att ett träd fallit över rälsen. Blev buss då istället. Som åkte en aslång omväg. Vi hade redan accepterat att vi därför missar t-banan, så vi gick i normal fart från sista busstoppet mot t-banestoppet. T-banan var tydligen 5 minuter sen, vilket betydde att vi missade den med 20 sekunder. TJUGO SEKUNDER. Vi SÅG den åka iväg när vi korsade vägen mot stoppet :-) Tårarna var inte långt borta ska jag säga er. Vi tog oss i alla fall, efter sjukt många om och men, ända upp till Holmenkollen. Träningen gick sådär, men ändå okej, med tanke på omständigheterna. Jaja, det var den lördagen. Sjukt skönt sen att komma hem igen, äta lunch och vara klar med skiten, haha. 

0186B104 9FD5 4A9B 841C 9F638F6210AE

Nu ska jag kolla serier en stund, sedan söka sommarjobb, planera inkommande vecka och efter det fixa middag. En väldigt mysig söndag har jag på gång. Ytterst trevligt. Ha en fortsatt fin dag <3

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar