HE

NÄR VAR DET SENAST JAG...

Skrivet av Emelie Svenlin 17.09.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

..köpte ett klädesplagg? I lördags faktiskt. Då köpte jag ett par svarta högmidjade jeans från Zara. Supersnygga och väldigt användbara. Var faktiskt ute efter svarta byxor också. Väldigt sällan man kommer hem med det man söker, i alla fall ovanligt för min del, brukar bara shoppa massa annat såna gånger. Hehe. 

 

..köpte ett skönhetsprodukt? Öööh, hmm... Tror senast jag köpte nåt i skönhetsväg var mitt serum från Biotherm. Ett supertips annars nu då vi går mot kallare, gråare och därmed blekare tider. Serumet har lite brun utan sol-effekt, utan att bli för mycket eller orange. Färgen blir sjukt naturlig och det luktar inget heller (mvh person som verkligen ogillar bus-lukten). Serumet heter Biotherm Aqua-gelée Autobronzante, och är heller inte hutlöst dyrt som serum ofta kan vara. Tipstips!


..såg en film? Igårkväll kollade jag och Fanny Charlie St Cloud. Sorgligt men bra. Hade nåt gråtfel som vanligt och tårarna rann över flera gånger. You can call me crybaby of the year eller nåt liknande. Haha. 

19918744jpg r 1280 720 f jpg q x xxyxxBild: TV Tropes

 

..gillade en bild på instagram, och varför? Måste gå in och kolla vad jag senast gillade, hehe. Jadå, det var en av Petter Egnefors humorvideos. Älskar hans sketcher, förgyller verkligen vilken dag som helst. 

 

..lyssnade på en låt? Sitter just nu vid köksbordet och lyssnar på min höstlista. Peppppppp. Just nu spelar Khalids nya låt Better

Unknown2Tre favoriter just nu.

..tog emot ett sms? Väljer att tolka "sms" i detta fall som meddelande, och använder WhatsApp, så det blir senast jag tog emot ett meddelande där. Det var idag 08.09 faktiskt. 

 

..skickade iväg ett sms? Svarade på meddelandet jag fick, så det borde vara kring åtta det också. 

 

..läste en bok? Jag läste senast då jag satt på flygplatsen och skulle iväg hit till Oslo. Häxan av Camilla Läckberg. SÅ bra. Har dock inte läst ut den ännu, men I'm working on it. 

 

..dansade? Känns som väääääldigt länge sedan tyvärr. 


..reste? Ja, well, reste ju hit så jag menar... Ja, och innan det var det väl Rigaresan i maj. 

IMG 1622
..pratade i telefon och med vem? Det var i lördags då Fanny ringde för att få mig att komma till provrummen och vara smakråd. 

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar