HE

NOVEMBER

Skrivet av Emelie Svenlin 04.11.2017 | 0 Kommentarer

Nu är vi ju inne i årets mest onödiga månad, om man frågar mig. Inget händer liksom i november, det blir bara mörkare och kallare ute och snön syns inte till nånstans ändå. I november längtar jag alltid så ofantligt mycket till december då det börjar bli julstämning och sånt! Jaja, november detta år blir i alla fall rätt bra då jag får tillbringa ännu denna månad här i Oslo <3

Idag har vi varit en sväng till gymmet där vi gjorde dagens träning. Efter det gjorde vi oss i ordning och drog in till stan, där jag mötte upp Sandra-Sofie på ett café. Jag och hon träffades på jobbet här i Oslo, och hon var supertrevlig så vi bestämde redan då att träffas igen nångång och catcha upp lite! Vi hade det hur mysigt som helst, och pratade i flera timmar. Jag skrattade så mycket att jag typ hade ont i käken efteråt, haha. Så otroligt härligt med såna människor! Man blir så glad och verkligen full av energi!

DSC2

Efter caféstunden gick jag runt lite på stan i armkrok med Elin och hade det hur bra som helst. Det var supermycket folk på Karl Johan idag, och det är ju alltid kul. Sån fin stämning var det också! Efter att vi gått runt ett tag gick vi in till en butik och köpte ljus som vi senare ikväll ska tända på en gravgård <3 

Igår började jag dagen med en styrketräning, och sen åkte vi in till stan för att ögonshoppa, hihi. Det är typ det vi har råd med just nu, för att vara helt ärlig. Efter det satte vi oss på Espresso House och satt där och pratade i närmare två timmar. Så skönt att prata och diskutera, blev lite känsligt där ett tag och lite tårar fälldes, men det är väl helt okej ibland. Dock fint val att göra det på ett offentligt café, känner jag, haha. Så är det ibland. Inte mer med det, det är ju inte som att jag aldrig gråtit in public, så att säga. Cry baby of the year, YES, that's me. 

DSC8

Nu har vi kommit hem till vår lägenhet igen och ska snart börja med middagen så att den är klar tills Fanny kommer från jobbet. Ikväll blir det svamppasta, ostfylld tortellini, hur gott låter inte det? Det har jag längtat efter sedan måndag, så det ska bli helt otroligt gott!! Vad vi ska hitta på resten av kvällen har jag ingen aning om, det får vi se sen. Nu börjar jag i alla fall bli väldigt hungrig, så dags för lite matlagning. Ha det bra! 

Bloggen10

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar