HE

Novembers hiss och diss

Skrivet av Emelie Svenlin 12.11.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Tänkte göra en hiss och diss för denna månad, något jag tänkte försöka hålla kvar här på bloggen. Jag har tänkt skriva ett sånt inlägg en gång varje månad, ett inlägg om nån eller några bra saker som jag hissar och några dåliga saker som jag då dissar. 

Denna månads stora diss är helt klart frosten på bilrutorna. Hur jobbigt, och framförallt kallt, är det inte att på morgonen då man har bråttom till skolan (och jag är alltid lite sen) stå där ute i kölden och skrapa de svinkalla rutorna. Usch.

Andra dissen är tomheten som uppstår när man kollat klart en hel serie. Jag såg precis sista avsnittet av Sex and the City och vet för tillfället inte vad jag ska göra med mitt liv. Hehe, smittades av allt drama i serien. Åh, alltså älskarälskar den serien och nu har inget att underhålla mig med då jag vill ta det lugnt eller mysa för mig själv... Tips på bra serier någon?

sex and the city2Bild: Google

Jag har två hissar (hiss i plural form?) för denna månad.
Det första jag vill hissa är SNÖN. Det har ju snöat!!! Jag får sån otrolig julfeelis direkt det ligger snö på marken. Allt blir ljusare och jag blir genast på så mycket bättre humör. Tummen upp för snön! Kanske lite motsägelsefullt detta också, med tanke på att jag precis stordissade frosten på rutorna, hehe.
PicMonkey Collage 6

Månadens andra hiss är GLÖGG. Jag är verkligen en glöggälskare. För mig är glögg julen samlad i en kopp. När jag dricker glögg är det som att jag får i mig jul. Julen i en kopp helt enkelt. Åh, så mysigt. Varm glögg, en film, kanske några tända ljus och bra sällskap. Hur bra? Jag är en sådan som börjar dricka glögg direkt de kommer ut i butikerna (dvs. i oktober) och slutar sen alltför sent. Hehe. Glögg är life. Perfekt efter en lång skoldag eller en skidtur ute i kölden. Ååååh, älskade glöggtider. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar