HE

ONSDAG 23:15

Skrivet av Emelie Svenlin 21.11.2018 | 0 Kommentarer

Onsdag. Klockan är rätt mycket egentligen, och jag kikar in här först nu. Jag har precis kollat veckans avsnitt av Sthlm Rekviem, och nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Tidigare denna kväll var jag på ett skrattigt gympass med mamma, vilket egentligen var hur kul som helst, trots att styrka brukar vara lite trögt. 

Måste bara flika in en grej här. Jag har kollat dokumentärer idag. Jag är ju en sån som gärna nördar in mig på saker, så idag kollade jag Earthlings, och sen började jag se Dominion också (båda finns på Youtube). SÅ. FRUKTANSVÄRT. HEMSKA. DOKUMENTÄRER. Värsta är ju att det är så det är. Det är liksom inte film och påhittade grejer, det är PÅ RIKTIGT. Oavsett om du är vegetarian, äter kött eller redan är vegan så tycker jag du ska ta dig tiden och kolla nån av dokumentärerna, för vi borde ju absolut bli mer medvetna. Det är inte svårare än så. 

96F7904C 1159 45F7 ACD1 B0862D169B12FEE85C22 E3CD 455C 85EB B4496819C441share 2

Efter gårdagens besök hos psykologen hade jag en sån lyckokänsla i hela mig, härligt va? Gick omkring på stan ett tag efteråt och bara lyssnade på bra musik och strosade runt och log. Soligt var det dessutom, och det piggar ju upp ännu mer! 
På kvällen gjorde jag en stavbacksträning tillsammans med mina föräldrar, haha. Vi körde backdrag och sedan några maxdrag också. Rolig träning, trots att det gick tungt! Känslan efteråt är fortfarande oslagbar. SÅ. HÄRLIGT.

Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla lite Youtube-videos innan jag somnar. God natt på er!

Bloggen11

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar