HE

ONSDAGS-UPDATE

Skrivet av Emelie Svenlin 31.01.2018 | 0 Kommentarer

Onsdag. Jag började sent och slutade tidigt i jobbet. 10.40 till 13.35. Skönt. Nu sitter jag hemma i köket och lyssnar på veckans poddavsnitt av The Routine, medan jag bloggar lite. Jag har fortfarande lite ont i halsen, men det har blivit bättre sedan igår, jeejeejee!! Snart kan jag komma igång med träningen igen, jag längtar. 

Igår hade jag tre lektiner i jobbet, och efter det hoppade jag och mamma i bilen och drog till stan på lite tisdagsshopping. Jag köpte endast grejer på rean, hur bra? Köpte ett par sneakers, jeans och en t-shirt från Aukia. Ja, hörni, tipstips, gamla Jim&Jill i Karleby har omvandlats till Aukia outlet. Där fanns hur mycket fina kläder som helst, allt till nedsatt pris (-60% och mer!!). Dit kan man gå en sväng om man känner för att shoppa billiga kläder från Aukia. Perfekt ju. 

IMG 9830

Efter vår lilla shoppingtur åt vi middag och sedan fick jag besök av Fanny <3

Idag har jag absolut inga planer alls. Jag har i princip planerat klart inför morgondagens timmar, och har inte alltför mycket jag behöver få gjort. Nu ska jag i alla fall kolla nåt avsnitt av How to get away with murder, och sen kommer säkert Alva hem så jag får nån att umgås med, haha. Ha en bra fortsättning på veckan!!

Bloggen10

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar