HE

PACKA MED MIG

Skrivet av Emelie Svenlin 09.09.2018 | 0 Kommentarer

Idag efter bloppisen i Vasa åkte jag och Antta in till stan för att äta lunch på ett café, njuta av varsin glass och sedan kånka mina saker till tågstationen. Nu ska jag tåga ner till Helsingfors, hälsa på Ida och ha det bra där i några dagar, och sedan flyga vidare till *trumvirvel* OSLO!!!! <3<3<3 Där ska jag umgås med BÄSTA och SAKNADE Fanny i hela 10 dagar!! Åh, så kul det ska bli. Jag längtar SÅ. Efter de tio dagarna i Oslo flyger jag tillbaka till Helsingfors och spenderar veckoslutet där, innan jag åker vidare till Esbo och Solvalla för läger med FSS-gruppen i några dar. Perfekt. 

DSC01964

Nu tänkte jag i alla fall göra ett litet "packningsinlägg" (blir ju lite i efterskott nu då, hade nämligen tänkt skriva detta redan igår men det blev lite väl sent), så får ni se lite vad jag släpar med mig på min lilla tripp. Väskan till träningslägret skickas ner senare, så i detta inlägg blir det främst vardagskläder och sånt.

Jag är ju en sån som alltid tar med mig på tok för mycket kläder då jag reser, lär mig verkligen aldrig att packa endast nödvändigheter? Har packat i hela mitt liv känns det som, och ändå blir jag aldrig bättre? Snabbare, visst, men jag packar fortfarande alldeles för mycket. Nu får det åtminstone inte bli övervikt, så det ska jag se till att undvika. 

Med mig har jag bland annat:

DSC01969

- underkläder, pyjamas och strumpor

DSC01970

- en sammetskostym bara för att DEN E SJUKT SNYGG?????? GALET

DSC01971

- några stickade tröjor, samt en college

DSC01973

- en rutig kavaj, en vit kappa och några t-shirts och toppar (ej på bild)

DSC01981

- toalettgrejer (min hudvårdsrutin är tyvärr inget att hänga i julgranen, men serumet från Biotherm lever jag inte utan längre)

DSC01977

- pass, dator, kalender, skissbok, börs och hörlurar i handbagageväskan

 

Utöver plaggen som syns på bilderna packade jag också ner två par kostymbyxor, jeans, mjukisbyxor, två skjortor, träningskläder och sneakers. Sedan har jag lite av Fannys grejer med mig också. 

DSC01976

Detta är dagens outfit. En svart tröja från BikBok, diadem (<3) och vida byxor från Filippa K. Bekvämt och snyggt, aka perfekt. Bär svarta sneakers till detta. 

Nu ska jag fortsätta lyssna på min ljudbok (En enda risk - Simona Ahrnstedt <3) och försöka fördriva tiden, innan tågbytet i Tammerfors. Två timmar kvar tills dess. Jaja, det blir nog bra. Är på så fruktansvärt bra humör också. Kan man ens vara annat i min situation just nu?? Åh, så härligt. 

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar