HE

PACKAR IHOP MITT VÖRÅLIV

Skrivet av Emelie Svenlin 30.03.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Idag har åtminstone halva dagen gått åt till packning för min del. Jag har snart packat ihop mitt Vöråliv i väskor, åååh. Är dock inte klar ännu, men det är ingen brådska egentligen då jag flyttar ut först på söndag.

Jag har i alla fall packat en liten väska inför morgondagen, för då åker jag över till vårt grannland för att skriva Högskoleprovet i Umeå. Jag ska bo hos min kusin och hans fina, lilla familj, och det ska bli så kul! 

Båten åker 9.00 från hamnen i Vasa och borde anlända kring tolv i Umeå. Jag och Fanny har planerat att strosa runt lite på stan och kolla i butiker, samt äta på Max. Muuuums. Sen på kvällen har vi planerat in middag med ett gäng vänner. 

Provet skriver vi på lördag i några timmar, och sen åker vi över med båt igen klockan 18. Vi är framme i Vasa igen kring nio på kvällen, och då ska jag spendera resten av kvällen med Valtteri. Söndagen kommer till stor del bestå av att packa ihop resten av grejerna här i Vörå, samt få allt att rymmas i lilla bilen jag kör omkring med. DET blir en utmaning. 

AGW Emilia 8864Hade inga nya bilder för tillfället, så ni får se ännu en från dagen då jag fick leka modell. 

Nu ska jag försöka hitta nåt att sysselsätta mig med, känner mig rätt ensam här på internatet då de flesta redan flyttat ut. Har kollat sååååå många GG avsnitt under de senaste dagarna, så känner att jag vill göra nåt annat. Att öva inför högskoleprovet känns ändå inte som ett alternativ, trots att det troligen är det jag borde syssla med. Alltså har verkligen inte haft känslan av att vara uttråkad på sååååå länge. Lite skönt, faktiskt.

Ha ett bra veckoslut hörni! Det ska jag ha!

Bloggen

Kommentarer

Skriv en kommentar