HE

PAPPAS TJEJ

Skrivet av Emelie Svenlin 12.11.2017 | 1 Kommentarer

En sådan tröja hade jag i min ägo förut. Eller ja, det kanske jag har ännu, men den t-shirten passar inte längre. Texten "pappas tjej", som tröjan hade, stämmer dock fortfarande, om inte ännu bättre nu. 

Pappa är en människa jag verkligen ser upp till och fascineras av på så många sätt. Han har lärt mig så mycket och visat mig så mycket. Ända sedan liten har jag och han haft ett speciellt band. Han är min trygghet i livet, en klippa som alltid är lugn och som finns där. Så känns det. Pappa har ett alldeles speciellt lugn, och det behövs verkligen då man lever med fyra stormiga tjejer. 

Pappa. Min roliga, skämtsamma, fruktansvärt smarta, målinriktande, organiserade, omtänksamma, lugna, härliga pappa. Han som ger mig det lugn jag behöver innan tävlingarna, han som kommer med de kloka kommentarerna och han som alltid hänger med mig på träning. Han som helt enkelt bara finns där och ser alla mina stormiga upptåg, haha. Vi må inte alltid komma överens eller ha samma åsikter om saker och ting, och jag kanske inte alltid visar det, men du betyder otroligt mycket för mig.

IMG 8954Hoppas du har haft en superbra dag pappa, det är du värd! Du är en förebild för mig, och det kommer du alltid vara. Jag är så glad att just du är min pappa! <3

Bloggen10

 

Kommentarer

  • Pappan 12/11/2017 11:04pm (2 år sen)

    För mig är du alltid pappas tjej!❤️

Skriv en kommentar