HE

PÅSKLOV !!

Skrivet av Emelie Svenlin 11.04.2019 | 1 Kommentarer

I skrivande stund sitter jag på Arlanda och väntar på att få borda flyget till Vasa. Jag har nämligen PÅSKLOV nu, och ska vara hemma i en och en halv vecka <3!! Hur trevligt??? 

IMG 6011

Idag hade jag väckning på 04.00, så jag är inte den piggaste versionen av mig själv just nu. Jag tror jag fortfarande sov när jag skulle genom säkerhetskontrollen också, för jag glömde alltså lyfta ur min plastpåse med vätskor ur handbagaget, haha. Smidigt. Sedan fastnade jag i kontrollen 3 GÅNGER också. Bra. Fattar inte hur det är möjligt att fastna så ofta? Både jag och personalen vid säkerhetskontrollen fick oss ett gott morgonskratt på det i alla fall.
Hur som helst är jag så taggad på att träffa alla igen, så jag glömmer typ bort hur trött jag är? Har precis ätit en kanelbulle till frukost också, så jag är väldigt nöjd. Hehe. Bra och sammanhängande text, Emelie. 

Tror jag senast bloggade i måndags, och då skrev jag om planerna för veckan. Dagarna sedan dess har bestått av plugg, kurstimmar, skrivning, grupptimmar på gymmet, myskväll med bästisar och packande. Typ så. 

Nu hinner jag inte skriva mer, för boardingen is about to begin. Hörs igen nångång när jag befinner mig på finsk mark!! Ha det bra <3

IMG 6026

Bloggen11

Kommentarer

  • Hej 18/04/2019 10:12am (21 månader sen)

    Får du studera i Norge på engelska eller hamnar du att studera på norska? Har det då varit svårt, eftersom norska ändå är helt annan språk?

    • Emelie Svenlin 23/04/2019 10:22am (21 månader sen)

      Jag läser allt pensum och sånt på norska, men får skriva tentor (examen) och uppgifter på svenska :-) Det har faktiskt varit förvånansvärt lätt att läsa norska för min del. Nu har jag också väldigt lätt för språk, vilket troligen underlättat läsningen och studerandet. Men ja, jag har i alla fall haft det väldigt enkelt med språket hittills!

Skriv en kommentar