HE

PLANER FÖR VECKAN

Skrivet av Emelie Svenlin 04.12.2018 | 0 Kommentarer

Nu är det ju redan tisdagkväll, men jag tänkte ändå skriva lite om veckans planer. Gårdagen, då jag egentligen hade tänkt publicera detta inlägg, gick åt till annat, som att gråta sönder över Nasse, så det får bli nu istället. Säger inte att jag slutat gråta dock. Jaja, här kommer veckans planer. 

Måndag

Jag började dagen med jobb på dagis, och skulle sedan göra en kort löplänk, men det blev som sagt ändrade planer. Vi åkte iväg till veterinären med Nasse, och sedan blev resten av kvällen ett enda gråtkaos. Vet inte när jag senast gråtit så mycket. Eller jo, det vet jag visst. Men fy, så ont det gör.

IMG 1408

Tisdag

Lugn dag. Vaknade med typ igensvullna ögon (heja jag), men en länk ute i friska luften hjälpte bra mot det. Gjorde gårdagens lätta träning idag i stället, helt enkelt. Mest för psykets skull. Enklast så. Efter det fixade jag lunch och åkte iväg till butiken för att skicka tillbaka ett paket, hämta ut ett paket, samt handla. När pappa kom hem åkte vi en sväng till Jakobstad, och nu ska jag snart dra på styrketräning. 

IMG 0725

Onsdag

Dagen börjar med fransfix, och efter det åker jag iväg mot Vörå, där jag ska göra en skidträning tillsammans med Antta. Sedan åker vi in till Vasa, och efter det bär det av hemåt. På kvällen hemma ska vi ha begravning för kära Nasse (<3<3). Orkar inte ens tänka på hur mycket jag kommer gråta då. Kanske har slut på tårar, vem vet? Nåväl, det lär väl märkas. Tror inte det blir gjort mycket mer än så denna onsdag.

IMG 2294

Torsdag

Självständighetsdag, ledig dag, mysig dag, träningsdag. Jag och pappa (åtminstone, säkert mamma och Alva också) ska iväg till Vörå för att utföra dagens träning. Det blir klassisk åkning och FU-intervaller. Vi fortsätter jaga snön, så det blir mest Vörå så länge vi är spårlösa här. Bra spår och fina förhållanden. Efter det ska jag packa, tvätta och greja inför weekendresan till Helsingfors. LÄNGTAR

Fredag

Jag kickstartar fredagen med en kontrollänk på 6 kilometer innan jobbet, det vill säga rätt så tidigt. Efter det jobbar jag på dagis, och sedan ska jag dra redskapsgymnastikträning mellan 15.30 och 17.30. Sedan har vi planerat in familjemys på ett café här i Kronoby, och efter det bär det av ner mot Helsingfors för min del. Jag tar tåget nångång kring åtta, om jag inte minns helt fel. Borde vara framme kring tolv, så då möter Ida mig vid stationen!! <3<3

Lördag

Vi har planerat brunch på lördagmorgon, och sedan shopping och mys på stan efter det. På kvällen blir det väl äventyr och såna grejer, det gillar vi. Hihi. Följ meeeeed på Snapchat vetja. 

C0399EFF 0DA3 490D 9CF0 77FE81147AFAAfterlightImage4F8FA588 6A1A 4E8B AA76 AA449A75670A

Söndag

Dagen är rätt lugn, ganska oplanerad än så länge. Det blir i alla fall ett gympass i något skede, och sedan tågar jag hemåt igen på kvällen. Tror det blir en mysig och skön söndag i Idas lägenhet. Bra så. 

BC30DC4C 85DD 49E1 B113 45FE97CC6B74

Ha en fin vecka bästa ni!

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar