HE

PODD & FAMILJEBRUNCH

Skrivet av Emelie Svenlin 06.08.2019 | 1 Kommentarer

Tisdagen är kommen hörni. Imorse innan jobbet hade vi familjebrunch hemma, och ÅH, så gott det var. Brunch är verkligen underskattat!! Lätt mitt favoritmål <3

IMG 9768Typ lyxigaste brunchen nånsin?

En annan sak också. Jag och Antta har börjat PODDA. Hur kul är inte det? Vi tänker att då vi nu kommer bo i varsin stad (Vasa och Oslo) långtifrån varann så får podden bli nån slags gemensam grej. Mys att prata om allt och inget, och sen att lyssna på om nåt år. Ja, ni får ju också gärna lyssna om det lustar. Klicka HÄR eller på bilden nedan för att komma till första avsnittet. Vi ska försöka fixa den till Podcast-appen i nåt skede också, men nöjer oss med Soundcloud än så länge. Första avsnittet spelade vi in redan i juni, men har liksom inte kommit oss för att publicera det, haha. Tanken är att vi ska släppa ett avsnitt i veckan, där vi pratar om vad som sker i våra liv och sånt. Har inte planerat alltför mycket, men känner att det blir prima ändå. Mysigt. PHOTO 2019 08 06 13 51 18Denna vecka har jag bara en ynka jobbdag kvar. På fredag åker jag till Tallinn på en weekendresa, men innan det kommer det ske en del annat skoj. Ska berätta om det imorgon, tror jag. Stay tuned. 

IMG 9766En liten outfit från gårdagens jobbdag. ÄLSKAR t-shirten. 

Nu ska jag fortsätta jobbdagen. Har precis ätit lunch och har några timmar kvar innan jag slutar klockan fem. Då blir det nåt ärende på stan, och sedan iväg hemåt. Tror jag ska hänga lite med vänner ikväll också. Bra dag. 

IMG 9767Bloggen11

Kommentarer

  • Lina 06/08/2019 5:06pm (10 månader sen)

    Vad roligt med podd, lycka till! ????????

    • Emelie Svenlin 09/08/2019 1:21pm (10 månader sen)

      Åååå tusen tack!! Ska bli superkul <3!

Skriv en kommentar