HE

rainy days & good music

Skrivet av Emelie Svenlin 13.09.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Just nu sitter jag i köket vid bordet och lyssnar på en podcast samtidigt som jag skriver. Utanför fönstret öser regnet ner, och påminner mig lite extra om att hösten verkligen anlänt nu. Känns lite mysigt.

Nån som har låttips till mig by the way? Jag känner att jag bara lyssnar på samma låtar om och om igen, och vill så gärna ha nåt nytt att sätta på repeat (ja, jag är en sån som lyssnar sönder låtar jag gillar). Här kommer i alla fall låtarna jag har på repeat för tillfället, det är sjuuuukt bra musik, men jag är påväg att spela sönder dem, tyvärr. Jaja, jag tycker i alla fall att bra låtar kan påverka väldigt mycket. I alla fall mig. När jag lyssnar på musik jag tycker om blir jag helt enkelt varm i själen. Här kommer i alla fall mina nuvarande favoriter och repeat-songs. 

PicMonkey Collage 4PicMonkey Collage

Låten Stuck in Your Head - Layers feat. Sandra-Sofie är helt grym, verkligen. Sandra-Sofie träffade jag på uppläringen till mitt jobb, så henne har jag lärt känna lite, och hon är supertrevlig. Låten är verkligen sjukt bra, så den ska ni absolut gå in och lyssna på! 

PicMonkey Collage 7PicMonkey Collage 6

Jag kunde verkligen inte välja bort nån av dessa låtar, haha. Var tvungen att ta med alla, men ingen tackar väl nej till lite nya musiktips liksom? 

PicMonkey Collage 5

Alltså Mattress. Så fin. Kommer typ alltid vara repeat-låt för min del. Love it. 

PicMonkey Collage 8

Ja, ni kanske märker hurudan musiksmak jag har. Vem vet, kanske du och jag gillar samma typ av låtar? Om så är fallet får du gärna kommentera nåt låttips till mig, för jag har verkligen behov av att uppdatera min Spotifylista. Du får gärna kommentera även om du inte lyssnar på samma typ av musik som mig. Jag tar emot allt med öppna armar.

Idag har jag skickat in jobbansökningar i några timmar, gjort lunch med Fanny, tränat och tvättat. Elin och Fanny är fortfarande på träning, och då Elin kommer hem ska jag och hon fixa middag, Fanny kommer senare. Resten av kvällen kommer nog bestå av filmmys och lite jobbansökningar antar jag. Tror vi ska kolla lite Arne Dahl, det är alltid en bra idé. 

Bloggen10

Kommentarer

  • Mindy 15/09/2017 6:10pm (3 år sen)

    Härligt! Tack för musiktips till danslektionerna! Ha det bra! KRAM

    • Emelie Svenlin 16/09/2017 5:12pm (3 år sen)

      Men så bra att du hittade något användbart! Tack, ha det bra du också, kraaaam

Skriv en kommentar