HE

RECAP

Skrivet av Emelie Svenlin 29.10.2018 | 0 Kommentarer

Måndag igen en gång, det är beckmörkt ute och jag har precis kommit hem efter ett besök till biblioteket och fysioterapeuten. Min fot är fortfarande inte i sånt skick som den borde vara, vilket ledde till ett nytt besök till FysioO. Nu är det troligen bara ledbanden som inte riktigt repat sig, och det var ju skönt att höra! Det löser sig, så att säga. 

Idag har jag vikarierat på favvodagiset i Kokkola hela dagen lång, och i morgon blir det lågstadievikariat. Jag flänger omkring lite varstans, som ni säkert förstått vid det här laget. Egentligen är det lite kul faktiskt, för man hinner aldrig tröttna. 

Veckoslutet som gått har varit rätt fullspäckat med program. I lördags jobbade jag, sedan drog jag på en kort träning och därefter åkte jag och Antta till Jakobstad på Jennies och Ronnies förlovningsfest.

AfterlightImage 5

Söndagen började med en tre timmar lång stavgångslänk i skogen med Antta, och det var faktiskt skönt på något sätt. Jag är verkligen ingen naturmänniska, men i rätt sällskap och solsken gick det hur bra som helst. Vi pladdrade på genom hela träningen, men tror ingen är förvånad över den saken? Det brukar vi sköta galant. Senare på kvällen skjutsade jag Antta till Mysinge, och därifrån åkte hon vidare till Vörå. Så tråkigt att hon är där, saknar henne ju <3

AfterlightImage6IMG 1147

Nu ska jag hoppa i duschen, och efter det ska jag inleda glöggsäsongen (bättre SENT än aldrig) medan jag kollar några avsnitt av Vår tid är nu. Trevligt va? ;)))) Ha en finfin vecka finingar

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar