HE

RESA, TÅRAR OCH FÖDELSEDAG

Skrivet av Emelie Svenlin 17.07.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

För tillfället sitter jag på en båt påväg över till vårt västra grannland tillsammans med bästa syster. En resa till Umeå var min överraskningsfödelsedagspresent till henne, och hon fick veta om vart vi skulle först idag då vi kom fram till hamnen i Vasa. I Umeå ska vi shoppa, äta god mat, gå på bio, besöka nåt bad och träna lite. Leva life helt enkelt. Det ska bli såååå kul!! <3 Vi får bo i Staffis och Linas lägenhet, vilket är så otroligt snällt av dem!!

Båten anländer till Umeå 23.30 lokal tid, och då ska vi bara ta oss till lägenheten och sen är det sovdags. I morgon tänkte vi börja dagen med att spela lite fotboll och köra snabbhet. Sen bär det av till något bad och sen tänkte vi hinna med lite shopping också. 

Jag vloggar hela vår miniresa, så då vloggen kommer upp får ni följa med påriktigt. Åh, det ska bli så kul!! 


Igår var en tung dag. Jag var på begravning och grät i sträck i flera timmar. Kan inte fatta. Ingen kan. Livet är bara så fruktansvärt orättvist. Man måste verkligen leva och inte ta något för givet. Allt kan ju vara slut i morgon. Mina tankar är hos alla anhöriga, tuuusen styrkekramar <3<3<3

Efter begravningen och den fina minnesstunden stack Fanny och jag iväg till Fäboda, där vi sen satt på klipporna i timmar och pratade, skrattade och grät om vartannat. Hon är ju bara bäst, den människan. Jag är så glad och tacksam över alla underbara människor jag har i mitt liv. Älskar er, och det hoppas jag ni vet. Ni betyder allt. 


 I lördags fyllde ju Antta sjutton då, och det firade vi på villan som vanligt <3 Vi väckte henne med sång och presenter, och sen fixade vi till en födelsedagsbrunch. Efter det blev det kalas. Antta vloggade hela sin födelsedag, så om ni känner för det kan ni kolla in hennes vlogg HÄR!

IMG 7310IMG 7315Nu ska vi fortsätta leva livet och båta vidare! Ha det gott alla fina människor och kom ihåg att ta hand om varandra <3

Bloggen10

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar