HE

SEPTEMBER

Skrivet av Emelie Svenlin 09.09.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Nu är det dags att välkomna hösten påriktigt, vi har ju redan kommit in i september och det börjar se riktigt höstigt ut utomhus. Lite mysigt känns det faktiskt, trots att jag egentligen inte brukar gilla hösten. En höst här i Oslo kan inte bli fel, eller hur?

Den senaste veckan, eller över en vecka, har ju bloggen stått tom, som ni kanske har lagt märke till. Jag har jobbat väldigt mycket, tränat och hunnit bli lite sjuk också. Senaste inlägget jag skrev handlade ju om mitt jobb, så ni vet ju ungefär allt om det redan. Jag trivs i alla fall, har bara lite väl långa dagar, så det ska vi se hur vi gör med. 

Annars då? Jo, livet rullar väl på. Just nu är jag rejält förkyld, men har blivit bättre, så snart är jag frisk igen. Igår gick vi på café på kvällen, och efter det hade vi filmkväll och kollade en av de spännande Arne Dahl-filmerna. Elins mamma var på besök över förra veckoslutet, så då fick vi lyxmat, gick ut på middag till Jamie Oliver's, gjorde en sjukt mysig båttur med hennes vän och blev också bjudna på sushimiddag. Tusen tack för allt!
Sen har vi också hunnit med en koselig picknick i Frognerparken och utebio nere vid Aker brygge. 

PicMonkey Collage 2PicMonkey Collage 3

Idag vloggar jag, och hade kanske tänkt fortsätta vlogga lite imorgon också. Hittills idag har vi storstädat lägenheten och nu ska vi snart äta lunch. Efter lunchen ska jag skicka iväg min jobbansökan till ett jobb jag drömt om att få i över två år. Sen ska jag också fylla i träningsdagboken, redigera lite bilder och skicka några mail. Blir ingen träning idag, då jag ska fokusera på att bli frisk. När Elin och Fanny kommer från sin träning drar vi till matbutiken för att handla ingredienser till kvällens middag, vegeburgare och batatfries. Vi får dessutom middagsbesök av en till Fanny, och det ska bli grymt kul! 

Ha det bra hörni! <3

Bloggen

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar