HE

Sista veckan

Skrivet av Emelie Svenlin 21.12.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Nu är vi inne på sista dagen och sista skolveckan innan vi tar jullov. Har ni redan fått jullov eller är det fler som har julfesten framför sig ännu? I morgon har i alla fall vi julfest och efter det bär det av hemåt mot lilla Kronoby. Ska bli så skönt med paus från skolarbetet för några veckor! 

Denna vecka har det inte hänt speciellt mycket i mitt liv. Jag har inte tränat, då jag fortfarande har hosta och lite sjuk hals, men febern har i alla fall gett med sig. När jag inte kunnat träna har jag hunnit med en del annat kul, bland annat firat Elin med mina bästa Vörågirls, julklappsshoppat i Vasa och läst på prov. Har satt upp bilder i mitt rum i Vörå (bra när jag är så tidigt ute, hade liksom tänkt beställa första veckan detta skolår), och sovit rätt mycket. Är på bättringsvägen, det går sakta men säkert. 

IMG 4482IMG 4483FullSizeRender 13En liten hög med bilder från telefonen från dessa sista dagar innan lovet.

Idag på morgonen skrev jag sista provet innan lovet (det gick faktiskt helt urdåligt, men det struntar vi i), sen städade vi internatet och nu på kvällen har vi haft julmys och secret santa med tjejerna. Vi drack glögg, åt pepparkakor och julchoklad och böt julklappar. Perfekt när allas ekonomi ligger rätt lågt för tillfället, hehe. Jag fick en superbra och användbar grej, tack igen hihi! <3 

Nu ska jag kolla film med Valtteri, mys. Idag har varit en rätt perfekt dag, och i morgon kommer bli minst lika bra. Ser såååå fram emot att få göra mig fin och fixa mig, så kul ju! Ska sminka Antta också, så ingen sovmorgon för min del. 

Bloggen8

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar