HE

VECKANS PLANER

Skrivet av Emelie Svenlin 25.02.2020

Tisdagen är redan här, men jag tänkte ändå planera veckan lite här på bloggis. I skrivande stund sitter jag och lyssnar på en SJUKT intressant podd, som jag fastnat helt för de senaste dagarna. Sektpodden heter den, och den finns i alla fall på Podcaster. Jag är typ besatt av sekter, tycker det är galet intressant och fascinerande, så sitter som förtrollad under varje avsnitt av podden, haha. Jaja, nog om det. Nu kör vi veckans planer. 

Igår, måndag, började jag dagen med att göra rättsfilosofiuppgifter. Sjukt tråkigt ämne, för att vara helt ärlig. Efter lunch var jag på en löptur. Holmenkollenspåren är stängda på grund av att det för tillfället bara är is där, så det blev barmarksträning (i feb?). Efter träningen gick jag till butiken för att veckohandla, och sedan pluggade jag lite till, sökte sommarjobb och kollade lite flyg hemhem och till Helsingfors. Kvällen spenderades med två avsnitt av Tunn Is och popcorn med Fanny. MYS

Tisdag

Idag ska jag, när jag bloggat klart, göra uppgifter i rättsfilosofi igen, samt läsa lite teori. Efter lunch ska jag och Fanny på snöjakt, för att eventuellt få skida lite. Om detta ej lyckas blir det väl löpning igen, I guess. Efter träningen ska vi baka fastlagsbullar, för det är ju ändå fastlagstisdag (<3!!). SÅ TREVLIGT. Mot kvällen ska vi fixa och valla skidor nere i källaren. Sen ska jag också hinna prata med mamma och pappa <3 IMG 2482 Facetune 17 11 2019 21 22 17

Onsdag

Dagen börjar, igen en gång, med uppgifter i rättsfilosofi och en del teoriplugg. På kvällen ska vi till Varingskollen på SKIDTÄVLING. What? Jag har ju inte tävlat alls denna säsongen, på grund av sjukdom under jul, då jag egentligen skulle inleda säsongen. Det blev, som vanligt, inte som planerat. Planen var också att dra hemhem i mars, och vara hemma halva månaden för att tävla och så, men på grund av obligatoriska skoltimmar (vi har typ 3 stycken på hela våren, och de sammanfaller SÅKLART med min plan att vara hemhemma) funkar inte det heller. Blir i alla fall spännande, men kul, med tävling igen. Blir ju dock tvungen att valla skidorna själv, så får se hur det går, haha. Tävlingen går i klassisk stil, och det är antagligen klister som gäller. Wish me luck med vallningen, det LÄR behövas. 

Torsdag

Denna dag kickas igång med grupptimme på gymmet, vilket följs av plugg i skolan. Jag ska läsa rättsfilosofi (surprise) och lite statsrätt. Annat än det har jag inte planerat för torsdagen. Tror det räcker så efter en tävlingsdag. 9D4B25AD CCD8 41A4 86E4 4DFF25B94267

Fredag

Börjar fredagen fint med yoga soft flow på gymmet, följt av ett löppass. Blir prima. Efter det har jag tänkt sätta mig i en av läsesalarna på Juridica, för att plugga statsrätt i några timmar. Kvällen spenderas på en spännande födelsedagsfest med Fashion Week-tema. Blir skoj!!

Bloggen11


MYSDAG, OFLYT & VECKOSLUTET

Skrivet av Emelie Svenlin 23.02.2020

Söndagen är inne på sista timmarna, och en ny vecka står för dörren. Jag har precis kommit hem från gymmet efter löpning och yogapass. Solen skiner ute, och snön minskar drastiskt. Eller ja, är ju bar asfalt redan. Torrt, liksom. 

Veckoslutet som gått har bestått av skidåkning vid Holmenkollen, gymhäng, sushi, mysmiddag, kompishäng och chill på stan. Igår var dock oflytets dag, det ska sägas. Jag och Fanny var först tvungna att bryta oss in i vår egen källare, då nyckeln dit är borttappad. När vi väl skruvat ner dörren och fått tag i våra klassiska skidor var det dags för vallning. Vädret är ju varmt som bara den, så det blev klister. Ni som vet, ni vet. Klister ÄR det värsta jag vet. Det fastnar ÖVERALLT, och går absolut inte bort från händerna efteråt heller. Men jaja, vi klibbade och kladdade dit lite blandningar som pappa sagt skulle funka (jag är ju tyvärr INTE den som kan speciellt mycket om vad som passar när), och var sedan klara för att gå till trikken. Väl framme vid stoppet fick vi reda på att trikkarna inte gick på grund av att ett träd fallit över rälsen. Blev buss då istället. Som åkte en aslång omväg. Vi hade redan accepterat att vi därför missar t-banan, så vi gick i normal fart från sista busstoppet mot t-banestoppet. T-banan var tydligen 5 minuter sen, vilket betydde att vi missade den med 20 sekunder. TJUGO SEKUNDER. Vi SÅG den åka iväg när vi korsade vägen mot stoppet :-) Tårarna var inte långt borta ska jag säga er. Vi tog oss i alla fall, efter sjukt många om och men, ända upp till Holmenkollen. Träningen gick sådär, men ändå okej, med tanke på omständigheterna. Jaja, det var den lördagen. Sjukt skönt sen att komma hem igen, äta lunch och vara klar med skiten, haha. 

0186B104 9FD5 4A9B 841C 9F638F6210AE

Nu ska jag kolla serier en stund, sedan söka sommarjobb, planera inkommande vecka och efter det fixa middag. En väldigt mysig söndag har jag på gång. Ytterst trevligt. Ha en fortsatt fin dag <3

Bloggen11


FASTLAGSBULLAR, SKIDOR & REGNVÄDER

Skrivet av Emelie Svenlin 20.02.2020 | 1 kommentar(er)

Torsdag eftermiddag, eller snart kväll till och med, klockan är ju redan sex. Jag sitter i köket och har precis läst klart dagens kapitel i pensumboken om mänskliga rättigheter. Som jag skrev tidigare har jag inget alls i skolan den här veckan, så jag lägger upp mina dagar precis som jag vill, hihi. Sjukt skönt, men blir lite bortskämd. IMG 3703Idag började dagen med ett skidpass uppe vid Holmenkollen. Det regnade, eller snöade, hela träningen och föret var olidligt trögt. Blev bara värre och värre ju mer snö som kom också. Jag gjorde intervaller, och har känt mej bättre, det ska erkännas. Jaja, kalla och blöta tog vi oss hem igen i alla fall. Efter träningen och lunchen chillade jag lite med ett avsnitt av Paradise Hotel, och nu har jag suttit och pluggat sedan dess. Efter att vi ätit middag har jag planerat trotsa regnet och komma mig ut på en lätt löplänk, då benen känns rätt tunga efter gårdagens och dagens träningar. 

Igår var det strålande sol HELA dagen, och vårkänslorna kickade in direkt. Jag chillade hemma på morgonen, gjorde en löpträning på gymmet efter lunch och läste sedan lite folkrätt, innan jag mötte upp Elin och Fanny på café. Vi åt supergoda fastlagsbullar, catchade upp och hade två trevliga timmar där. Vi pratade litegrann med farbrorn som satt bredvid oss också, då han var ytterst fascinerad av Finland och finlandssvenskan. Han slutade ALDRIG prata, och visste lätt mer om Finland än oss, något han var mån om att få fram också, haha. Jaja, det småsnacket gjorde helt säkert hans dag, så jag är mer än nöjd <3

3F2F7E92 9112 453C B9D5 06142D14CA6C

I morgon är planen att igen börja dagen vid Holmenkollen. Det blir ett lugnt pass, och vi hoppas på solsken (<3!). Efter länken och en lunch hemma ska jag faktiskt ta mig till skolan, läsa lite rättsfilosofi, förbereda mig inför nästa veckas kurstimmar, och sedan på ett crossfitpass på gymmet. På kvällen är det sushimiddag som gäller, och ingen längtar mer än jag!!!2E511D94 7DF3 4CB7 B9B0 77D8DF08B122Fick post som förgyllde dagen också <33 wihooooo

Pusshej

Bloggen11

 

 


HELSINGFORS & VINTERFERIE

Skrivet av Emelie Svenlin 17.02.2020

Måndag. Ny vecka. Jag har landat i verkligheten igen efter några superhärliga dagar i Helsingfors. Denna vecka har vi vinterferie, alltså sportlov (?), så jag har noll skola på hela veckan?? Väldigt trevligt. Ska såklart plugga lite på egenhand ändå, men en väldigt chill vecka på inkommande angående skolgrejer. 

I torsdags på kvällen flög jag från Gardermoen till Helsingfors. Fick finaste mottagandet på flygplatsen. Dagarna i huvudstaden bestod av god mat, massa mys, kompishäng (<3), lite shopping, café och en hel del annat skoj. Levde typ i en bubbla av bra energi. Sjukt trevligt. 611D4B8C FDA9 407A B6AB FD9629490B39Idag har jag störtat in i verkligheten igen, och trots att jag inte har pluggat så har jag ändå planerat veckan, veckohandlat, tvättat och packat upp. Lite duktig ändå, hehe. När Fanny kommer från skolan ska vi fixa middag, och sedan har jag planerat dra till gymmet för att springa på löpmattan i nån timme. Chillträning på programmet, så att säga. 

03BEEF42 76EA 4F67 9BB1 E41A745F9997Min och Fannys mysiga pre-vändagsbrunch i onsdags. Lyxstart på dagen <33

I morgon tänkte jag börja dagen med en skidlänk, om spåret ännu är i skidskick på Holmenkollen. Har inte koll på saken för tillfället. Annars blir det väl löpning, I guess. Känns dock väldigt konstigt med snöbrist i FEBRUARI? Nånting är ju allvarligt fel, tänker jag. Hur som helst, dagen fortsätter med folkrättsplugg i en av läsesalarna på Domus Juridica, och sedan är planen att gå på danstimme på Athletica (<3). En bra dag på kommande, med andra ord. 

Ha en fin vecka, så hörs vi!

Bloggen11

 


LIVET > BLOGGEN

Skrivet av Emelie Svenlin 11.02.2020

Jag kollade precis att senast jag skrev här var två dagar efter min födelsedag, alltså tjugosjätte januari. Det är över två veckor sedan. Dessa två veckor som gått har varit fullspäckade, lugnt sagt. Skolan har kickat igång på riktigt, och jag spenderar nuförtiden timmar på läsesalen och i kursrummen. 

Denna vecka började med ledig dag, så jag och Fanny drog till Holmenkollen för att skida lite på förmiddagen. All natursnö har smält bort, så det enda som är kvar är ett smutsigt konstsnöspår :(( Efter träningen pluggade jag folkrätt, förberedde inför dagens lektioner, och gjorde ett crossfitpass på kvällen. 

E1BF9FD9 16F5 41A9 BD42 B1D2AE897B3EBilden är från en idyllisk länk förra veckan, då det till och med fanns natursnö </3 SÅ FINT

Idag började jag dagen med lektion mellan åtta och tio i rättsfilosofi (INTE min grej, fattar inget och allt är flum), och fortsatte sedan med folkrättstimme mellan tio och tolv. Jag lunchade, alltför länge som vanligt, med vänner, och nu har jag suttit i läsesalen i snart tre timmar. Känner att huvudet börjar vara klart för dagen, hjärnan är mos. Snart ska jag dra hem, tvätta, chilla, städa lite och sen träna. Blir löpning idag. 

Under dagarna (veckorna) som gått har jag varit massa i skolan, skidat, styrketränat, hängt med vänner (<3), ätit god mat (och mindre god), saknat familjen, varit på löplänkar, haft besök (<3), firat Inas födelsedag, planerat inför London, hängt med faddergruppen, dansat och sysslat med lite mer skolarbete. Fin recap ändå. Kort och koncist. Tror knappast jag har så många vettiga bilder heller, men ni ska få det jag har. IMG 35667BF3EACA 5534 4728 BD3C 2AA028B058AFResten av veckan kommer gå åt till skolarbete (imorgon och på torsdag förmiddag), skidning, styrketräning och lite löpning, brunch med Fanny imorgon, och sedan iväg på besök till Helsingfors från torsdag kväll till söndag <3! Helt perfekt vecka, med andra ord. Nu är de två jobbigaste dagarna snart förbi också. 

Ha en fortsatt fin vecka!! Pusshej

Bloggen11


JURIDISK MESTERSKAP, FÖDELSEDAG OCH SÖNDAG

Skrivet av Emelie Svenlin 26.01.2020

I skrivande stund sitter jag hemma i soffan. Idag har varit en riktig chilldag, jag har gjort en skidlänk på ett sjukt kort spår, tvättat och diskat. En typisk söndag. Snart ska jag fixa middag, och kanske plugga lite. Vi får se. Fanny har dragit hemhem till Kronoby, och ska vara hemma i över en vecka till, så jag kommer vara ensam :(( Får besök på torsdag i alla fall, så är bara ensam i några dagar. Det blir dock konstigt ändå, när man är så van vid att det alltid är nån annan i lägenheten, liksom. Nu är det bara tyst ju.

Igår var det full fart från morgon till kväll. Jag deltog i Juridisk Mesterskap i Fotboll i ett lag med nio andra tjejer från jusen. Turneringen är lite skämt, lite allvar. Det blev såklart mest allvar, eftersom hela gänget bestod av vinnarskallar. Vi vann tre första matcherna, vann semifinalen, men förlorade 0-1 i finalen. Helt sjuk hur bra det gick för oss??? Vi hade galet kul också, och SOM jag saknat att spela!!! Det var sjukt roligt. Heja oss! 161BF994 7656 457C B223 364383E0CFDAIMG 3426Som vanligt då jag spelar fotboll blev jag väldigt ivrig, vilket resulterade i några fall och sånt, hehe. Ger allt. Det sved något otroligt i duschen efteråt, kan jag berätta. AJ

På kvällen fick vi priser, och sedan lottades det ut bland alla lag en betald resa till London som inkluderar VIP-biljetter till Chelsea - Everton i mars. Vet ni vad det sjukaste angående det var? VI VANN!!!!! Vi ska på jentetur till LONDON!!!!! HELT CRAZY!!!!

1F358D2F 6581 4860 9999 5CB04E2B5E12Bästa Sidelinjen FK <3333 Nästa år blir det vinst i turneringen också, det är ett som är säkert. 

I fredags fyllde jag år, hihiiii. Dagen började med ett mysigt FaceTime-samtal med familjen, och jag fick öppna presenterna jag fått av dem <33 Efter det kom Fanny sjungande med frukost på sängen. Hur gulligt? Dagen fortsatte med obligatorisk kurs i två timmar, lite shopping och cafémys med Fanny på stan, och sedan sushikväll med bästa Ina och Nora. Fick så fina presenter och massa grattisar under hela dagen <3!

IMG 3425

Nu ska jag ta mig samman och fixa middag. Märker hur mycket tråkigare och jobbigare det är att göra sånt ensam? Usch, alltså. Jaja, ska hänga med international law efter det, kul man ska haaaaaaa

Bloggen11


2019: JUL - DEC

Skrivet av Emelie Svenlin 17.01.2020

Andra delen av året är nu redo för er, här kommer juli till december i några bilder och pyttelite text! 

juliJuli bestod till största delen av jobb och träning, som ni ser. Jag hängde en del i Nykarleby, umgicks med Alva och resten av familjen, och gänget i Kronoby. Åt gottis-mat med familjen och flängde runt på stan under Jakobsdagar. Fin månad!

augI augusti skedde en hel del. Jag började månaden med Augustinatten tillsammans med ett härligt gäng i Vasa, vi hade möhippa för finaste Jennie och jag åkte till Tallinn på en fin weekend med helt nya människor. Spännande tider!

IMG 3273Åt supergod middag med fina vänner vid Pavis, och sedan i mitten av månaden flyttade jag tillbaka till Oslo för att påbörja höstterminen. Innan skolan drog igång hann vi gå på festival, vilket var typ bästa nånsin?? NJÖT till 100%!!! Åt såklart sushi, glass, Facetimade med familjen och så inredde vi lägenheten lite hösten till ära. 

septSeptember var en varm månad, som ni ser på rullskidbilden. Den togs i slutet av månaden, dessutom. Här hade skolan dragit igång igen, och jag hängde rätt mycket med Ina och Nora, och Elin och Fanny <3 Hejade på de som sprang Oslo marathon, och satt en halv natt på badrumsgolvet på grund av livrädd för åskväder :-) Sådan september. 

oktOktober började med en tripp hemhem <3 Jennie (min kusin) gifte sig, så vi fick gå på bröllop!! Wiieeee. Skönt att hänga med familjen också!IMG 3277Väl tillbaka i Oslo bestod vardagen av väldigt mycket tid på juridiska biblioteket, samt ute på vägarna på rullskidor. Mot slutet av månaden flög jag över till Helsingfors och hälsade på bästis. Vi hade världens bästa veckoslut, såklart!!<33

novDetta kan ha varit min favoritmånad. Jag och Fanny hade ostbricka, jag hängde med vänner, tränade, och sen kom FINA FAMILJEN på besök. Vi hade så fina dagar tillsammans, och ni ser ju hur jag reagerade när de åkte hem igen :))) De är bara så fina.  
IMG 3279Wilma besökte mig ett par dagar också, och sedan började jag bo uppe vid universitetsbiblioteket på Blindern, då examenstiderna kickade igång. 
decDecember började aningen stressigt med massa plugg inför examen, men fortsatte sen fint med jullov <3 Jag åkte hem i mitten av december och hade ett superduperbra jullov hemhemma!!

IMG 3281Nyår firades in med finaste gänget, och följdes sedan av nyårsmiddag med familjen på nyårsdagen. Perfekt slut på ett, som vanligt, kaotiskt och händelserikt år. 

Bloggen11


2019: JAN - JUN

Skrivet av Emelie Svenlin 01.01.2020

Jag hade ju egentligen inte tänkt summera året med bilder alls denna gång, men, som vanligt, blev det ändrade planer. Här kommer året i bilder från januari till juni. Lite kul ändå att se tillbaka på vad som hänt och vad jag gjort. Hur jag fått året att gå, typ? Haha, är inte så negativ som jag lät precis. Kom bara fram till att detta, som jag sett som ett rätt "pissigt" år, i själva verket inte varit så pjåkigt. Rätt fint år ändå. Kanske inte bästa hittills, men ändå nåt. 

janJanuari började med flytt till Oslo, och allt vad det innebar. Fadderuke, nytt folk, ny skola och ny miljö. Jag installerade mig i lägenheten, skidade och hängde med nya vänner. Lite skola också. Typ så. 
feb

Februari. Jag tränade på vad jag kunde, var mest sjuk och var tvungen att skippa tävlingar, men åkte hemhem och hälsade på familjen i stället <3 En hel del föreläsningar och kurs har jag för mig att vi hade också. Annars rullade livet på, vill jag säga. 

marsMars bestod av cafémys i "vårsolen", kvinnodagen, plugg på juridiska biblioteket, sena kvällar, improshow, Holmenkollen Skifest, Facetimesamtal i mängder och mer plugg.

IMG 3026Jag skulle också egentligen till Finland på tävlingar, men det blev såklart inte av på grund av sjukdom. Jag åkte hem ändå, och umgicks med familjen. Hur mysig månad som helst, om man bortser från att jag hostade som en galning. 

aprIMG 3028 Aprilmånad. Denna bestod av träning, god mat, häng med vänner och plugg. I slutet av månaden drog jag upp till Lappland med familjen. Underbara Lappland <3 Vi skidade, åkte snowboard och levde life. Jag fick en allergisk reaktion på grund av antibiotika plus sol, och blev rödprickig i HELA ansiktet :)))) Sedan firade jag påsk hemhemma i Kronoby med krombigirlsen <3 Denna månad fick pappa tillbaka sitt körkort också, efter ett år utan. Victory, hörni. Kände sån lycka för hans skull!! 

majI maj fick jag besök av mina favvokusiner Jennie och Mia. Hade, som alltid, sjukt kul med dem, och skrattade mig igenom dessa dagar. Sen var det en hel del läsande inför examen, och så kom sjuttonde maj, nationaldagen. Vi började med brunch hemma och drog sedan till St. Hanshaugen-parken. SJUK upplevelse. Sen kom både Ida och Antta på besök under denna månad, och ÅH, så bra vi hade det. Favoritmänniskor <3!! 

IMG 3030Månaden fortsatte med picknicks, kompishäng, MASSA plugg och sol. I slutet av månaden reste jag hemhem för att fira Anttas student. Mer om det under juni-bilderna. 
junSom jag skrev här ovanför så började juni med en kort tripp hemhem, då Antta blev student. Superfina dagar!! Sen var jag tvungen att åka tillbaka till Oslo för att skriva examen (tenta) sjätte juni, och drog återigen hemhem efter det. 

IMG 3033IMG 3032När jag väl landat hemhemma i Kronoby gick dagarna i försommarens tecken. Jag umgicks med familjen, vänner, och bekanta. Midsommar firade jag tillsammans med Fanny. Jag jobbade en del på Bros, spenderade kvällarna ute med vänner och tränade dittan och dattan. Skön månad. 

Då var första av två delar klar. Smått kaotiskt halvår, då mycket förändrades, men ändå härligt. Nya steg i livet, typ. Nästa del kommer när vi gått in i 2020. 2020, HUR SJUKT?? Bring it. Jag är mer än redo. 

Bloggen11


ÖVER EN MÅNAD SENARE

Skrivet av Emelie Svenlin 29.12.2019

Nejmen hejsan, hörni! NU är jag tillbaka här! Kul va? Senaste inlägget jag skrev avslutade jag med något i stil med "vi hörs när vi hörs", och så blev det verkligen också. Kollade att jag senast postade här den tjugonde november?? Hur länge sedan är inte det? 

Jag kollade precis igenom bilderna från december i telefonen, och kunde snabbt konstatera att jag i princip bara pluggade efter att jag skrev inlägget den tjugonde. Några bilder ska ni ändå få ta del av från månaden som gått. Tolfte december hade vi examen (tenta) i JUS1211, en 30 studiepoängs tenta, som vi pluggade galet mycket för. Därav månadens tråkiga innehåll. Jag spenderade dagarna på biblioteket, och varvade läsning med lunch och träning. Allt gick i ett med läsning, mat och träning. Lite kompishäng och sånt hann jag såklart med, trots att tiden var knapp. 

IMG 3011

Efter de sex långa timmarna i examenssalen kändes det helt surrealistiskt att det äntligen var JULLOV??? Efter allt slit???? Så "plötsligt"??? Vi hade i alla fall en superbra kväll, om än något förvirrande på grund av alla känslor. På fredagen hann jag också strosa lite på stan, samt jobba på julkänslan, hihi. 

IMG 3012Lördagen den fjortonde december flög jag hemhem till Kronoby. Jag landade i Vasa kring halv nio på kvällen, och möttes av mina FINA SYSTRAR på flygplatsen. SOM jag saknat dem <33 Väl hemma hade vi ostbricka med familjen. 

Sedan jag kommit hemhem har jag hunnit träffa nära och kära (<3), skida, fira julafton, juldagen, jobba som vikarie på högstadiet, jobba på Bros, hänga med familjen och äta massa god mat. Vi har också spelat en hel del sällskapsspel med familjen, precis som det ska vara på jul <3B4B06AEE 1B9B 4080 BE36 97CE153CE502IMG 2989 Facetune 28 12 2019 15 28 124D8EFABF 3383 43E0 A00B B35E782A8652Igår skulle jag egentligen inleda tävlingssäsongen i Haapavesi, men (*surprise*) jag blev sjuk i fredags på kvällen, och var därför tvungen att stanna hemma. Timingen suger, som alltid. Man har liksom aldrig tid att bli sjuk. Det passar lika dåligt varje gång.

Idag var jag också anmäld till en tävling i Pyhäjärvi, 5 klassiskt, som jag sett framemot mycket, så det suger ju att jag inte kunde åka på den heller... Har legat hemma med stegring och brutalt ont i halsen sedan igår, vilket gjort mig galet rastlös. På två dagar har jag redan hunnit kolla klart hela andra säsongen av You på Netflix, vilket säger en del om livet just nu. Fruktansvärt tråkigt att vara sjuk. Vill bli frisk NUNUNU. Jobbar på saken.

Det var min lilla recap. Nu ska jag fortsätta njuta av jullovet. Hoppas ni också haft en fin jul! 

Bloggen11


VECKANS MEST EFTERLÄNGTADE DAG

Skrivet av Emelie Svenlin 15.11.2019

Fredagen är här. Veckans mest efterlängtade dag. Äntligen. Jag började denna fredag med en tuff stavbacketräning vid Midtstuen. Körde 3-minuters intervaller uppför, och mjölksyran var brutal. Efter sista draget låg jag bokstavligen på marken nån minut. Helt vilt. I skrivande stund sitter jag uppe på Blindern vid universitetsbiblioteket. Jag har precis skrivit klart en inlämningsuppgift med deadline ikväll, vilket känns VÄLDIGT trevligt. 

Igår hade vi sista kurstimmarna i fast egendom, och egentligen sista kurstimmarna för denna termin. Nu väntar intensivt examensplugg i en månad framöver. Det är så galet hur fort denna höst har gått. Det känns som om jag knappt ens hunnit blinka typ? Sjukt. Nu är plötsligt nästan samtliga föreläsningar och undervisning förbi, och jag förväntas kunna nånting? Ursäkta? Är redan VÄLDIGT nervös inför examen, för det känns som om allt bara är oklart just nu. Har typ inte koll på något av ämnena, och det ÄR så mycket att läsa. Gjorde en läsplan igår, och var på gränsen till tårar. Kommer drunkna i plugg. Uff. Blir inte lätt. Längtar tills det är över och jag kan slappna av igen. Bara en månad kvar till det, hehe.

Imorgon har jag planerat börja dagen rätt tidigt med en kort löplänk för att ordentligt få bort all mjölksyra från dagens pass. Efter det, klockan nio, närmare bestämt, ska jag möta FAMILJEN (minus Antta :(</3) PÅ OSLO S!!!!! Ja, ni läste rätt!! Mamma, pappa och Alva kommer på besök över veckoslutet!! Jag ÄR så SJUKT taggad. Kommer bli så mysigt! Vi ska äta brunch, gå på stan och kolla öppningen av Jul i Vinterland (ett superjuligt område mitt i centrum med massa glögg, bodar, pepparkakor, rink och grejer), gå på café, gå tur vid Sognsvann, och bara umgås. Ser framemot detta fruktansvärt mycket. Alva ska dessutom sova hos mig och Fanny, vilket kommer bli perfekt. Wihooo <384670C33 AF6B 420E B48F 22DBD6D6873FSå här glad är jag idag !! <33

Nu ska jag anteckna två kapitel från boken i fast egendom, lösa en uppgift och sedan gå hem. Tror bestämt jag drar via butiken för att fixa lite gottis till fredagsmyset också. Är sååå sugen på Sørlands paprikachips. Konstig craving kanske? Eller nej, vid närmare eftertanke, när har chips nånsin varit en konstig craving???? Jaja, hur som helst. Sedan ska jag bara tvätta, städa läggan lite och hänga med vänner ikväll. Ha en fin fredag! 

Bloggen11