HE

SKIKKELIG HØST

Skrivet av Emelie Svenlin 04.09.2019 | 0 Kommentarer

Nu känns det som om hösten kom över en natt. Idag öser det ner utanför fönstret, och så har det hållit på mer eller mindre hela dagen. Denna onsdag började jag med föreläsning klockan tio, och efter det drog jag hem till läggan för att äta lunch. Då jag slängt i mig (okej, nu lät det verkligen som om jag KASTADE in maten, men aja) en snabblunch satte jag mig vid köksbordet, och här har jag suttit sedan dess. Jag har plöjt igenom några kapitel i Familierett-boken, pratat med mamma, bokat flygbiljett till Helsingfors (!!!!!!!) och kollat runt för att få reda på vem jag ska rösta på i valet. 2484679B 1ECF 45AE BB94 7E537293E718Snart ska jag läsa klart ett kapitel till, innan jag drar på dagens träning. FU2-intervaller står på schemat. Efter träningen kommer Elin hit, och vi ska bara ta det lugnt och kolla nyaste avsnittet av serien Fartblinda. Ni borde kolla den!! En ny, svensk serie med Julia Ragnarsson i huvudrollen. Galet bra finansthriller. Rekommenderas varmt. Finns på Cmore. Haha, lät precis som om det var värsta samarbetet, men nej, är bara lilla jag som verkligen har en dille för svenska kriminalserier. Hehe. 

Gårdagen bestod av gymträning, föreläsning, plugg, lunch med vänner och FaceTime-samtal med både Antta och Ida. Så fina. Blir så glad. 

631FCF84 0405 45DC 91A0 4C3EE2D054C0

I morgon börjar dagen med en intervju till en studentförening klockan nio, och jag är så nervös att det redan nu knyter sig i magen på mig vid blotta tanken. Uff. Lite kul, men ändå obehagligt som bara den. Efter det ska jag på föreläsning mellan tio och tolv, och sen ska jag läsa effektivt (lol, vem försöker jag lura?) i en timme. Allt sitter ihop i morgon, dagen är heeeelt fullspäckad. Lunch ska in i nåt skede, och sedan ska jag iväg på en lugn löplänk också. Mellan fyra och fem ska vi samlas ett gäng hos Mille, innan vi drar till Justivaleeeeen. Wihooooo. Är så taggad. Då blir det roast av Benedikte Høgberg på scenen, och massa annat skoj.

Nu ska jag fortsätta plugga. Ha en fin onsdag! <3

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar