HE

SKOLSTART

Skrivet av Emelie Svenlin 20.08.2019 | 0 Kommentarer

Idag har höstterminen kickats igång med föreläsning i juridisk metode. Det var mjukstart med endast en föreläsning 10.15-12. Skönt. Supermys att träffa vännerna igen efter sommaren också <3

E6498430 EC15 40D4 B5DE 829663CEA229

Efter den minimala skoldagen gick jag via butiken och hem. Väl hemma åt jag lunch, och sedan poddade jag och Antta. Vi hade kunnat prata HUR LÄNGE som HELST, det bara flöt på!! Sjukt kul då det blir så, känns som att samtalet flöt på liksom. Vi pratade om massa grejer. Hoppas ni lyssnar sen på söndag då avsnittet kommer ut!! De två tidigare avsnitten hittar ni HÄR. Är rätt övertygad om att detta är det bästa hittills. Bra energi och massa skratt och prat. Precis som det ska vara!

Nu har jag pratat ett tag på Skype med mamma och Antta, och i skrivande stund sitter jag bara vid köksbordet och lyssnar på nyaste poddavsnittet av Anty & Paris. Snart ska jag ta tag i städandet av lägenheten igen, ett pågående projekt som ska avslutas så snabbt som möjligt. Tänkte tvätta fönster och torka damm idag. När det är gjort ska jag traska ner till butiken och handla lite inför kvällens middag med Nora och Ina. Vi ska catch up om allt som hänt under sommaren, wihiii <3!

Denna vecka kommer bestå av föreläsningar, träning, roligheter och kompishäng. En riktigt fin första vecka, det tror jag bestämt! Nu väntar städningen, ha en fin tisdag!

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar