HE

SLUT PÅ LAKTATKALAS

Skrivet av Emelie Svenlin 28.09.2018 | 0 Kommentarer

I skrivande stund sitter jag i bussen påväg hem får Solvalla till Österbotten. Lägrets sista träning gjordes idag på morgonen, sen bara packade vi ihop, åt lunch och påbörjade hemresan. Träningen var rätt tuff, eller också var min kropp bara slutkörd, haha. Vi gjorde i alla fall en träning på skaterullskidor, som bestod av uppvärmning + 30 minuter åkning utan stavar + nedjoggning. Jag är liksom rätt dålig på att åka utan stavar från innan, och i dessa backar var det inte precis enklare. Mina smalben krampade efter cirka fem minuter, men vi kämpade igenom och gjorde en riktigt bra träning ändå! Kul att avsluta med en lyckad träning, det känns ändå bra.

1718F599 AEFB 461A 84C1 DC4B6797D540

Andra träningar vi gjort sedan jag senast uppdaterade är lägertävlingen igår, två längre grundpass på rullskidor och en träning bestående av mängdintervaller på skateskidor. Lägertävlingen var kring 10 kilometer (tror jag? Eller var det bara 8?) på klassiska rullskidor. Jag kände mig lite seg, fick inte ut det jag hade velat, men resultatet var ändå godkänt med tanke på vad jag kunnat träna under senaste tiden. Kroppen var inte helt med på nåt sätt, och parstakningen fungerade inte alls som jag ville. Bra träning var det ju såklart, och det är ju ändå alltid kul med tävling. Ångestfyllt, men roligt på sitt sätt. Utmanande liksom. 

Nu ska jag fördriva tiden här i bussen med att fylla i träningsdagboken, kolla Blacklist och fixa lite med bloggen om jag orkar. Hade helst sovit bort några timmar, men det är ju verkligen störtomöjligt att hitta en bekväm ställning i en buss???? Är helt utmattad, men kan verkligen inte sova då antingen rumpan domnar bort, eller något skarpt trycker in i antingen ryggen eller benen? Stora problem man har ändå. Hur som helst, ha en underbar fredag bästa ni!

Bloggen11

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar