HE

SÖNDAG 23.22

Skrivet av Emelie Svenlin 11.03.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Idag sov jag tills jag vaknade hade jag tänkt skriva, men vem gör nu inte det, haha? Vad jag menade var i alla fall att jag vaknade av mig själv, eftersom jag inte ställt något alarm. Jag sov elva timmar i natt (haha what??), och rösten hade faktiskt taggat till lite under natten. Dock tror jag jag hade lite feber under förmiddagen, och sedan hostar jag nu också, men tror ändå hårt på att detta snart är förbi. Jag har i alla fall vilat idag, och har planer på att göra samma sak i morgon. Jag har inget jobb, så ska verkligen ta det lugnt och bli frisk. 

IMG 0538

Under denna söndag har jag inte avverkat alltför mycket, det måste jag erkänna. På morgonen hade jag ansiktsmask, duschade och hade spa, medan jag såg sista avsnittet av How to get away with murder. Efter det lyssnade jag på ljudbok, medan jag packade upp och åt frukost. Annat jag sysslat med är att umgås med Antta, gjort klart en av uppgifterna till min ansökan till KHiO och börjat knåpa ihop ett motivationsbrev. Nu ikväll skjutsade jag Antta till Mysinge, och så fick vi besök av fammo, faffa och Sixten också. 

Nu ska jag krypa ner under täcket, kolla ett avsnitt av Blacklist och sedan väntar en lång natt. Jag har, som sagt, inte tagit på mig nåt jobb till i morgon, så får ha lite sovmorgon då också. Sedan ska jag åka in till stan för att köpa lite tyg, mer planer än så har jag inte. Ska nog jobba med uppgifterna som ska in till KHiO hela dagen lång, tror jag. Så mycket och länge jag orkar i alla fall. God natt på er.

Bloggen10

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar