SPRAYTAN

tisdag 16 maj 2017 - 20:22 | 0 Kommentarer

Idag började jag dagen med en stavgångslänk. Kul att träna, dock inte alltför roligt att GÅ. Jaja, hade i alla fall en bra podd i öronen och vädret på min sida så det gick an ändå. 

Senare hämtade Fanny mig, och vi åkte iväg för att fixa spraytan. Vi var rätt nervösa innan för hur det skulle bli, och jaaa, vill nog inte visa mig offentligt innan jag duschat känner jag. Tror nog det blev helt okej, men är ändå glad över att vi testade nu så vi vet hur det blir sen till studenten! 

Efter att vi solduschat klart åkte vi till Vörå för att hämta Antta. Vi passade på att äta lunch vid grillen, haha lajvet. Där satt vi i solen och njöt av grillmaten. Bästa. Sen åkte vi hem till Kronoby för att öva lite inför vårt uppträdande på studentdimissionen och för att skrämma livet ur Alva med våra brunröda ansikten och händer. HAHA.

DSC 5609

Nu har jag precis skjutsat Antta till hennes fotbollsträning, påbörjat städningen inför studentfesten och sitter för tillfället i sängen med musik i öronen. Snart ska jag köra iväg igen för att köra Antta tillbaka till Vörå. 

Bloggen10

Kategorier:

Allmänt Träning

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.