HE

STROLL I HUVUDSTAN

Skrivet av Emelie Svenlin 11.09.2018 | 0 Kommentarer

Nu är det tisdag, och jag sitter i Idas lägenhet och bara myser. Ida kom precis hem igen, så nu ska vi kolla film och äta popcorn. Hihi. 

Idag har jag tränat, gått runt på stan, hälsat på vänner och sen pratat med Fanny på FaceTime. Gårdagen började jag med en liten länk, och sen drog jag in till stan där jag mötte upp Ida och några av hennes vänner från skolan. Vi strosade omkring ett tag, och sen då de andra gick hem fortsatte jag och Ida med en liten shoppingrunda. Vi orkade dock inte alltför länge, innan vi masade oss iväg till Taco Bell, hehe. HUR GOTT? Hur som helst kom vi ändå hem rätt sent och ganska trötta, så vi la oss bara i soffan och kollade en film innan vi somnade.

IMG 3987UnknownLite shopping på Stockmann och Zara blev det, trots att jag hade tänkt ha köpstopp. Hehe. Heja jag. Tror dock ingen är förvånad. 

Morgondagen kommer bestå av träning på förmiddagen, och sen bara packning och kanske en sväng till stan innan jag drar till flygfältet. Hur trevligt är det inte att jag drar vidare till Oslo i morgon? Har så många härliga dagar framför mig nu hörni!!!! LEVER

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar