HE

studentskrivningarna närmar sig

Skrivet av Emelie Svenlin 08.02.2017 | 0 Kommentarer

Taggar:

Som rubriken säger så närmar sig skrivningarna med stormsteg. Jag känner mig allt annat än redo för tillfället. Redan nu på fredag, OM 2 DAGAR, skriver vi modda textkompetens. Har inte haft modersmål denna period, så sitter som bäst och repeterar textkompetensregler och sånt. Känner att det är behövligt. 

emel

Annars hittills denna skolvecka då? Jo, jag har tränat några gånger, njutit av det vackra vädret och samlat D-vitamin, pluggat inför studenten, dragit redskapsjumppaträning, dansat, skrivit två prov, planerat inför penkkis, anmält mig till högskoleprovet och varit allmänt trött hela tiden. Vloggade igår, så tänkte redigera den vloggen, så kommer den upp i morgon om allt går som det ska. Då får ni följa med mig en helt vanlig dag här i Vörå. Tänkte det kunde vara lite kul. Hehe. 

Denna kväll kommer gå åt till att läsa biologi och modda. Har inte läst så mycket biologi denna vecka då hela gårdagen gick åt till dans och fixande av koreografier och sånt inför penkkis, så nu ligger jag efter lite igen.

I morgon börjar jag dagen med en lätt skidtur följd av en liten cirkelträning. Hoppas på lika fint och soligt väder som idag, det är ju bara för härligt att träna då!! 

Bloggen5

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar