HE

SUNDAY BRUNCH

Skrivet av Emelie Svenlin 21.05.2017 | 0 Kommentarer

Idag började jag dagen på allra bästa sätt, nämligen genom att fixa ihop en brunch med Fanny. Vi köpte massa godsaker redan igår, och tillredde allt idag på morgonen. Så mysigt med brunch ju! Jag gillar inte frukost överlag, men brunch går hur bra som helst då det är lite senare på dagen än morgonmål. 

DSC 5783

Hur gott ser inte detta ut att vara? Synd bara att man blir mätt så fort...

DSC 5785DSC 5780

Med detta plus lite lunch i magen tog vi oss ut i det fina (nästan) somriga vädret på en rullskidlänk. Jag är frisk igen, hörni!! Det rullade på så bra, och tiden bara flög iväg. Så är det väl då man har bra sällskap, antar jag. Vi pratade en hel del om studenten och allt sånt, och jag blir bara sååååå pirrig av att tänka på den dagen. Ååååååh, vad jag längtar!!!

I morgon ska jag jobba igen och har tidig jobbtur, så kommer bli tvungen att stiga upp redan halv sex. Har som tur en rätt kort dag och slutar redan kring två. Efter jobbet ska jag på studentfotografering, vilket ska bli sååååååå kul! Hoppas på fint väder och lyckade bilder! Efter det ska jag hinna med en träning också innan det blir natt. 

Bloggen11

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar