HE

sunday has my heart

Skrivet av Emelie Svenlin 26.08.2018 | 0 Kommentarer

Klockan slår snart nio, det skymmer lite ute, och jag sitter i mitt rum med mysbelysning och lyssnar på musik. Blev plötsligt supertaggad på hösten och allt, så var tvungen att fixa en ny spellista med massa nya låtar hösten till ära. Ny, bra musik, hörni. Det får mig att känna lycka på ett alldeles speciellt sätt. 

Gårdagen började jag med att jobba i butiken några timmar, innan jag åkte hem en sväng för att byta om, och sen åka vidare mot Nykarleby och Elins. Det var ju, vilket absolut ingen österbottning kan ha missat, villaavslutning igår. Jag och Elin fixade ihop en trerätters hemma hos henne, och sen satt vi och kollade på fyrverkerierna genom fönstret medan vi njöt av middagen. Senare kom också Hanna och höll oss sällskap, vilket var superkul. Vi satt och diskuterade och löste världsproblem långt in på småtimmarna. Hur mysigt som helst. 

I morgon är det ny vecka igen, och jag ska jobba i cafét på mammas jobb. Min jobbdag blir dock av kortare slaget, då jag ska iväg på magnetröntgen vid två på eftermiddagen. Då jag ändå befinner mig i stan ska jag passa på att köpa lite nödvändigheter, och sen på kvällen drar jag till gymmet och gör det jag kan. Inte alltför varierat i min träningsrutin för tillfället, kan jag meddela. Mest överkroppsstyrka, typ. Kul. 

Unknown3

Nu har jag precis pratat klart med Fanny för idag, och ska släpa mig i duschen, innan jag kryper ner under täcket för att kolla några avsnitt Suits. Hur bra söndagkväll? Nu ska vi rocka den nya veckan också, hörni. Ha det bra!

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar