HE

SVAR PÅ FRÅGOR PT 1

Skrivet av Emelie Svenlin 28.10.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Nu är det dags för mig att börja svara på frågor från frågestunden, yay!!! Det blev mer frågor än jag förväntat mig, så vi tar det i delinlägg: ett blandat, ett angående idrotten och ett inlägg med svar på alla frågor om Norge och studierna. Tusen tack till er som tog er tiden att fråga något, så kul ju!! <3 Här kommer första delen av svaren :-)

 

1. Skulle du vilja bo i något annat land än du gör nu? Var isåfall? (Tänker nu inte på Norge utan nåt annat land)

Ja, det skulle jag absolut vilja göra, någon period i livet liksom. Just nu snurrar mest Storbritannien i min hjärna, vill så gärna bo i London nångång!! Dröm<3

IMG 4415

2. Kommer du fira Halloween?

Nej, det kommer jag inte göra, då jag nu under veckoslutet kommer befinna mig på träningsläger med föreningen i Vuokatti. Det blir mest skidning och inte så mycket Halloweenfirande då, så att säga. 

3. Vad gör dig glad en jobbig dag?

Favoritmusiken, solen (om den skymtar fram), att prata med en fin vän och att spela piano. Sedan kan ofta en träning, oavsett om den går bra eller dåligt, göra under också. Känslan och humöret efteråt brukar oftast vara på bättre sidan, konstigt nog. 

4. Vad är ditt absoluta favoritplagg just nu?

Hmmm... Det är nog min svarta kappa från Filippa K, men om jag ska välja något annat än ett ytterplagg så är det helt klart mina beiga manchesterbyxor från Zara. Har fått så många komplimanger för dem, och trivs verkligen i dessa brallor. Både snygga och bekväma, och dessutom i beige <3! Bra köp!

DSC02042

5. Får du mycket elaka/negativa kommentarer på bloggen, och hur hanterar du dem isåfall?

Egentligen får jag förvånansvärt få riktigt elaka kommentarer, vilket jag ju såklart är glad över! Sedan ramlar det nog in en del negativa kommentarer allt som oftast, och dem brukar jag välja att inte publicera. Jag läser såklart allt, det är ju liksom svårt att inte göra det, och en del kommentarer gör mer ont än andra, så är det bara. Jag försöker såklart att inte ta åt mig, men alla vet att det är lättare sagt än gjort. Att jag väljer att ta bort de negativa kommentarerna är dels för att jag inte vill ha negativ/elak stämning i mitt kommentarsfält, samt helt enkelt att jag själv bara vill glömma sådana kommentarer!

6. Vilket är det bästa resemålet du besökt, om du bara får välja ett?

Då är det absolut Kroatien! Makarska, Dubrovnik, Split, alltsåååååå <3!! Det är så sjukt vackert där, så jag skulle lätt åka dit igen. Tipstips!

7. Vad är det vanligaste folk frågar dig?

Just nu är det "vad ska du göra nu då fram till att du flyttar?", "när åker du till Oslo?" och "jahapp, varför just juridik?".

8. Vad drömmer du om?

Jag drömmer om att ha livet på klart, bo och studera i en stad jag trivs och ha massa underbara människor omkring mig. Sedan drömmer jag också om en värld utan sjukdomar, ondska och orättvisa, men tyvärr är det ju inte alltför realistiska drömmar.

9. Vad är det bästa med hösten?

Helt klart alla färger! Sedan älskar jag också alla nya trender och kläder som kommer in till butikerna, samt höstmyset med ljus och fin musik om kvällarna. 

IMG 8619

10. Var vill du bo i framtiden?

Jag vill bo i en storstad, Oslo eller London kanske. Sedan hade någon annan stad i Norge också varit intressant, eller en större stad i Sverige. Tvivlar på att jag kommer bo i Finland, men vem vet, plötsligt bara händer det?

IMG 4264

11. Saknar du gymnasietiden?

Det är inget jag skulle vilja tillbaka till, men jag saknar absolut den tiden! Att bo på internat en meter från sina bästa vänner är verkligen drömmen, det ska ni veta. Umgås varje dag och natt (typ), och liksom bli som en enda stor internatsfamilj, det är något inte alla får uppleva, och jag är såååå glad över att jag fick den chansen. Saknar alla vänner från gymnasiet, rutinerna och livet jag hade då, men känner ändå att jag är klar med allt det nu. Nya äventyr väntar!

IMG 9086IMG 6046E5A975A9 CC41 40D4 B609 39C47CFE63BB

 

12. Har du någon förebild/person du ser upp till?

Jag ser upp till pappa väldigt mycket. Jag beundrar hans sätt att tänka, hans passion för det han är intresserad av och hans lugn och förmåga att sprida lugn och trygghet omkring sig då han kommer in i ett rum. Sedan ser jag också upp till mamma såklart, för hennes förmåga att se allt gott i alla människor, tänka på andra före sig själv och att alltid utstråla härlig energi. Sedan har jag flera förebilder inom olika områden, bland annat Charlotte Kalla inom skidåkningen och Ellinor Löfgren, som är bloggare. 

Nästa del av svaren på frågestunden kommer upp på tisdag, så stay tuned! <3 Kramisar, och se till att rock this new week

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar