HE

TÅGAR SÖDERUT

Skrivet av Emelie Svenlin 11.01.2018 | 0 Kommentarer

Just nu sitter jag på tåget påväg ner mot Vanda. Om tidtabellen håller borde vi vara framme i Dickursby kring halv nio, så några timmar har jag nog kvar att avverka här. Vi ska bo på Sokos i Dickursby, och det ligger endast några hundra meter från tågstationen, vilket ju är helt utmärkt. Just det, jag har ju inte skrivit varför jag åker ner till Vanda, haha. Kanske rätt relevant det också. I Vanda detta veckoslut skidas seniorernas FM, och det ska jag delta i. I morgon är det parsprint, på lördag 10 skate och på söndag skiatlon 7,5+7,5. Jag ska delta imorgon och på söndag, och vilar alltså på lördag. 

Idag hade jag tre lektioner på schemat; kemi, kemi och biologi. Jag förberedde allt imorse, och materialet räckte och blev över till och med. Det är ju alltid trevligt, brukar vara tvärtom. Hur som helst, timmarna gick riktigt bra idag, trots att det kändes som om jag flängde runt hela dagen så jag knappt ens hann äta lunch. Jaja, så är det väl ibland. 

När jag kom hem från jobbet packade jag mina grejer, åt en tidig middag och så körde pappa mig till tågstationen. Ja, och här sitter jag nu då. Lyssnar på musik och skriver. Tror jag ska kolla några avsnitt av Dicte, bara nätet taggar till. Sen borde jag kanske förbereda nåt inför måndagens lektioner, så slipper jag göra det på söndag efter alla tävlingar. Är alltid så utmattad i kropp och knopp efter en tävlingshelg. 

Känns igen som om det är längesedan jag skrivit om vad jag gjort, men egentligen är det väl bara några dagar? Fattar inte varför jag känner såhär? Jaja, igår hade jag i alla fall kort dag i jobbet och hade riktigt roliga timmar, i alla fall sista lektionen då jag fick vikariera på sång-ensemble. SÅ KUL. Direkt efter jobbet körde jag en långlänk på tre timmar i skidspåret, hoppade i duschen, slängde i mig middagen och åkte sedan för att fixa mina fransar. Direkt därefter hämtade jag upp Fanny och så bilade vi till Jakobstad för att gå på bio på Pitch Perfect 3. Vi hade nästan hela biosalongen för oss själva, det var endast två andra tjejer där!! Hur bra???? Filmen var dessutom super! Blev glad. Just det, jag började dagen med att få paket från Zara också. BÄSTA starten på dagen, helt klart!!

EEEEEI tisdags jobbade jag, tränade och sen kom Elin och Fanny hem till mig. Vi pratade skit, planerade framtiden och åt godsaker som mamma fixade <3. Älskar de två tjejerna. Bästabästa. Vi hade det hur bra som helst. 

Jaja, nu ska jag logga ut härifrån och fortsätta kolla Dicte. Ha det bra!

Bloggen10

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar